19.4.2016 16:58

Από το Χαλκειός στην Εισαγγελία

Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ ΤΩΝ ΚΑΜΠΟΧΩΡΩΝ ΖΗΤΗΣΕ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΡΑΤΗΣΗΣ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ ΤΗΣ ΒΙΑΛ ΜΕ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ

Την επέμβαση της Δικαιοσύνης για να προστατευθεί η υγεία των εγκλείστων και των περιοίκων, αλλά και τα συμφέρονται των κατοίκων της ευρύτερης περιοχής, ζήτησε σήμερα η Επιτροπή κατοίκων των οικισμών της Δημοτικής Ενότητας Καμποχώρων με παράσταση  στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Χίου.                                       

Το κλιμάκιο παρουσίασε στην Εισαγγελέα στοιχεία με τα οποία θεωρεί ότι αποδεικνύονται οι κίνδυνοι που έχουν δημιουργηθεί από κατασκευαστικές  αστοχίες και τα λειτουργικά προβλήματα  στο Κέντρο Κράτησης της ΒΙΑΛ, ζήτησε την διερεύνηση της υπόθεσης και τον καταλογισμό ποινικών ευθυνών σε πρόσωπα και φορείς  που με παραλείψεις ή πράξεις τους δημιούργησαν αυτά τα φαινόμενα.  Με την εξώδικο διαμαρτυρία  και τη μηνυτήρια αναφορά που κατάθεσαν κατά παντός υπεύθυνου, ζητούν να προστατευθούν  με κάθε νόμιμο  μέσον η δημόσια υγεία, οι ιδιοκτησίες , τα συμφέροντα  και τα δικαιώματα  των κατοίκων της ευρύτερης περιοχής.

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Τα νέα της Χίου κάθε Παρασκευή στην πόρτα σας. Γίνετε συνδρομητής της εφημερίδας «πολίτης» συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα εδώ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ