9.10.2013 11:02

Αντί γι’ αυτό… αυτό!

ΕΝΤΟΝΕΣ ΔΙΑΦΩΝΙΕΣ ΚΑΤΑΓΡΑΦΕΙ ΠΛΕΟΝ Η ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΑΛΛΑΓΗΣ ΤΗΣ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗΣ ΜΕΛΕΤΗΣ ΤΗΣ ΑΠΛΩΤΑΡΙΑΣ ΜΕ ΤΑ ΜΕΤΑΛΛΙΚΑ ΚΟΛΟΝΑΚΙΑ

Μέχρι και συλλογή υπογραφών σκέφτονται να προκαλέσουν πολίτες που εδω και δυο μέρες παρακολουθούν την αρθρογραφία του «π» για το θέμα της τοποθέτησης μεταλικών κολονακίων στην Απλωταριά, τασσόμενοι πλήρως αντίθετοι με και με την λογική και με την πρακτική κάτω από την οποία τα έργα εκτελούνται.

Στην φωτογραφία που παρουσιάζουμε απεικονίζεται ο χώρος της Απλωταριάς όπως θα ήταν με την πλήρη εφαρμογή της μελέτης, ενώ στη δίπλα φωτογραφία παρουσιάζεται η σημερινή εικόνα της Απλωταριάς όπως προέκυψε μετά την απόφαση της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου να αναλάβει δική της πρωτοβουλία ξεχωριστά από τη μελέτη.

«Φωτιά» τα σχόλια

Χαρακτηριστικά είναι τα σχόλια των επισκεπτών στο politischios.gr όπου και αναρτήθηκε το θέμα.

-          «Αποκλειστική πληροφορία; Τα κολονακια θα επενδυθουν με γιασεμί και βουκαμβίλια εναλάξ για να γεμίσει χρώματα και αρώματα το νέο μας ιστορικό κέντρο. Βρεγμενη σανίδαα....».

-          «Τα κολονάκια θα χτυπηθούν απο αυτοκίνητα κ.λπ. και θα είναι ρημαδιό σε 2-3 μήνες όπως είναι παντού στο νησί μας. Σε αυτά τα σημεία θέλει συμπαγή τσιμέντινες μπάλες όπως αυτές στη φωτογραφία και που έχουν σε διάφορα μέρη της Ελλάδας και στην Αθήνα φυσικά. Στην μπάλα και κάποιος να χτυπήσει, λόγω σχήματος της, δεν θα πάθει ζημιά (δεν είναι αιχμηρό αντικείμενο όπως το κολωνάκι)».

-           «Το μόνο που δεν μας λείπει ως χώρα είναι οι ΜΕΛΕΤΕΣ .Είναι μια καλοστημένη-καλοπληρωμένη βιομηχανία παραγωγής ασκήσεων επί χάρτου. Υ.Γ. τουλάχιστον ας έβαζαν τα ίδια κολωνάκια με την Κουντουριώτου. Παντού διαφορετικά φώτα-διαφορετικά κολωνάκια-διαφορετικά πεζοδρόμια-διαφορετικοί κάδοι...»

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ