23.8.2016 23:14

Ανδρέας Βεργίτσης: "Παραδέχομαι το λάθος μου αλλα..."

Σε διευκρινήσεις και δημόσια απολογία προχωρά με ανακοίνωση του ο αντιδήμαρχος νότιας Χίου Ανδρέας Βεργίτσης μετά το δημοσίευμα του "π" για το παράνομα σταθμευμένο υπηρεσιακό αυτοκίνητο που οδηγούσε το μεσημέρι της Τρίτης. 
Ο κ. Βεργίτσης ζητά συγγνώμη σημειώνοντας ότι στάθμευσε παράνομα το όχημα το οποίο χρησιμοποίησε για υπηρεσιακούς και όχι προσωπικούς λόγους.
Αναλυτικά η ανακοίνωση του Α. Βεργίτση: 
 
"Παραδέχομαι το λάθος μου. Το γεγονός, ότι εκείνη την ώρα βρισκόμουν σε σοβαρή δουλειά του Δήμου σχετικά με τα αρδευτικά αποθέματα των παραγωγών και δεν άκουσα τις διαμαρτυρίες, δεν δικαιολογεί, ούτε στο ελάχιστο, την πράξη μου.
Ξεκαθαρίζω, όμως, ότι η μόνη δήλωση που έκανα ήταν ότι τα χρήματα θα καταλήξουν και πάλι στον Δήμο, όπως και έγινε, καθώς πλήρωσα αμέσως με τα δικά μου χρήματα το πρόστιμο που μου επιβλήθηκε. Αναγνωρίζω ότι η πράξη της παράνομης στάθμευσης, ακόμα και για σοβαρούς λόγους, δεν συνάδει ούτε με τον χαρακτήρα μου, αλλά ούτε και με το προφίλ της νομοταγούς κοινωνίας, στην οποία επικρατεί ο σεβασμός προς τον συνάνθρωπο».

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ