23.8.2016 18:59

Μαθήματα οδικής συμπεριφοράς από τον αντιδήμαρχο Ανδρέα Βεργίτση

ΠΑΡΚΑΡΕ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΓΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΜΙΑ ΩΡΑ ΣΤΗ ΛΑΧΑΝΑΓΟΡΑ ΚΛΕΙΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΞΟΔΟ ΟΧΗΜΑΤΩΝ

Μαθήματα οδικής συμπεριφοράς παρέδωσε το μεσημέρι της Τρίτης ο αντιδήμαρχος Νότιας Χίου Ανδρέας Βεργίτσης, που με περισσή άνεση στάθμευσε παράνομα το αυτοκίνητό του στο παζάρι κλείνοντας την έξοδο άλλων οχημάτων.

Η πινακίδα «ΚΗΗ 2856» δεν άφησε περιθώρια λάθους ότι το αυτοκίνητο το οδηγούσε εκείνος κάτι που επιβεβαίωσε τηλεφωνικά στον «π» αναγνωρίζοντας το λάθος του.

Σύμφωνα με καταγγελία ελληνοαμερικανών όταν κλήθηκε η Αστυνομία και βεβαίωσε την παράβαση το Ανδρέας Βεργίτσης φέρεται να είπε ότι «με το ένα χέρι θα με γράψουν και με το άλλο θα τη σβήσω», κάτι που ο ίδιος αρνείται σημειώνοντας στον «π» ότι είπε: «από τη μία τσέπη θα μπουν και από την άλλη τσέπη θα βγουν», θέλοντας να εξηγήσει ότι τα χρήματα από την κλήση θα καταλήξουν και πάλι στο δημόσιο.

Όπως πάντως εξηγεί το ζεύγος των ελληνοαμερικανών όταν του ζητήθηκε το ονοματεπώνυμο του ο ίδιος ψέλλισε κάτι σαν «Παναγόπουλος» μη θέλοντας να δώσει τα στοιχεία του.

Σε τηλεφωνική επικοινωνία με τον «π» ο Ανδρέας Βεργίτσης σημείωσε ότι όντως στάθμευσε παράνομα το αυτοκίνητο του Δήμου στο συγκεκριμένο σημείο και ότι δεν άκουσε τις κόρνες των αυτοκινήτων.

«Αντιλήφθηκα ότι κάτι συμβαίνει όταν κάποιος μου είπε ότι η Τροχαία βεβαιώνει παραβάσεις και τότε σκέφτηκα ότι είχα παρκάρει το αυτοκίνητο παράνομα. Παραδέχομαι ότι έκανα λάθος αλλά ποτέ δεν είπα όσα ισχυρίζονται για το ότι θα έσβηνα την κλήση. Την κλήση την πλήρωσα κανονικά στην Τροχαία», κατέληξε ο ίδιος. 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ