3.4.2013 12:13

Αναστέλλουν τις κινητοποιήσεις τους οι οδηγοί (ΗΧΟΣ)

ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΤΑ ΜΑΘΗΤΙΚΑ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΤΗΣ ΠΕΜΠΤΗΣ

Την αναστολή των κινητοποιήσεων αποφάσισαν από το πρωί της Πέμπτης οι οδηγοί στο Υπεραστικό ΚΤΕΛ Χίου αφού οι τηλεφωνικές επαφές του Αντιπεριφερειάρχη Χίου με τη διοίκηση της εταιρίας, τους έπεισε τελικά να επιστρέψουν κανονικά στις δουλειές τους.

Σύμφωνα με τις τελευταίες εξελίξεις η Περιφέρεια Β. Αιγαίου δεσμεύθηκε για την εκταμίευση ποσού 212.000 ευρώ μέχρι την Παρασκευή, χρήματα που έρχονται κατευθείαν από το ΥΠ.ΕΣ. για την αποπληρωμή μέρους οφειλών για τα μαθητικά δρομολόγια.

Επιπλέον τόσο ο Κ. Γανιάρης όσο και ο Περιφερειάρχης Ν. Γιακαλής έδωσαν την υπόσχεσή τους ότι στα πλαίσια της δίκαιης κατανομής πόρων μέσα στο επόμενο διάστημα θα προσπαθήσουν από τις 937.000 ευρώ που διαθέτει η Περιφέρεια για την αποπληρωμή οφειλών, να διαθέσουν ένα ποσό στο Υπεραστικό ΚΤΕΛ Χίου.

«Με βάση αυτή την εξέλιξη εμείς δηλώνουμε έτοιμοι να επιστρέψουμε στη δουλειά μας από το πρωί της Πέμπτης», είπε στον «π» ο πρόεδρος του Υ/ ΚΤΕΛ Χίου Λ. Καλαγκιάς.

Ακούστε παρακάτω τη δήλωση του ίδιου στο www.politischios.gr.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ