31.1.2023 15:58

Αναγνώριση της προσφοράς τους στην ιστορική επέτειο – Βίντεο

Τα μέλη της επιτροπής των επετειακών εκδηλώσεων του Δήμου Χίου για τα 200 χρόνια από τις σφαγές της Χίου αλλά και των 100 χρόνων από τη μικρασιατική καταστροφή, βράβευσε το μεσημέρι της Τρίτης ο Δήμαρχος Χίου Σταμάτης Κάρμαντζης, ευχαριστώντας τους για την πολύτιμη συμβολή τους στην διατήρηση της εθνικής μνήμης.

Όπως επεσήμανε ο Δήμαρχος, παρότι υπήρξαν αντιξοότητες και μειωμένα οικονομικά δεδομένα, η Χίος κατάφερε να ανταπεξέλθει στο ιστορικό της χρέος, υψώνοντας την επετειακή σημαία της μικρασιατικής καταστροφής, χάρη στη συνεργασία και συμβολή των μικρασιατικών σωματείων του νησιού.

Παράλληλα τιμήθηκαν οι δύο υπάλληλοι του Δήμου Χίου Αγγελική Παχουνδάκη και Βένια Βούλικα για την διοικητική υποστήριξη όλων των πρωτοβουλιών του Δήμου Χίου. 

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Τα νέα της Χίου κάθε Παρασκευή στην πόρτα σας. Γίνετε συνδρομητής της εφημερίδας «πολίτης» συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα εδώ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ