30.10.2012 13:16

Αλλάζουν οι δρόμοι στον Βροντάδο

Ξεκίνησε η υλοποίηση του έργου «Κυκλοφοριακές Ρυθμίσεις  Βροντάδου» με την τοποθέτηση των πινακίδων κυκλοφοριακής  σήμανσης, στο οδικό δίκτυο. Πρόκειται για ένα έργο – απαίτηση της τοπικής κοινωνίας τα προηγούμενα χρόνια, που στοχεύει στην δημιουργία ασφαλέστερων δρόμων  για   πεζούς και  οχήματα. 
 
Όπως αναφέρει σε σχετικό δελτίο Τύπου ο Δήμος Χίου: «Πιθανότατα, και καθώς θα παραδίδονται τμηματικά οι πρώτες περιοχές  με τις νέες κυκλοφορικές ρυθμίσεις ( κύρια  μονοδρομήσεις),  να προκύψουν  κάποιες δυσκολίες προσαρμογής στους συνδημότες. Σε κάθε περίπτωση, εάν αντιληφθούμε τυχόν δυσλειτουργίες στην εφαρμογή του έργου, αυτές θα επανεξετασθούν.
 
Για το λόγο αυτό ζητούμε την κατανόηση και τη συνεργασία σας,   πιστεύοντας ότι το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα όλοι μας θα αισθανόμαστε καλύτερα, κυκλοφορώντας τόσο εμείς όσο και τα παιδιά μας σε ασφαλέστερους δρόμους». 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ