1.4.2022 0:33

"Αφήστε ανοιχτό το Ιωνικό Κολυμβητήριο"

Ειρηνική διαμαρτυρία από τα ναυταθλητικά σωματεία της Χίου το απόγευμα του Σαββάτου και κοινή ανακοίνωση - έκκληση προς τον Δήμο Χίου

Τον ύστατο αγώνα προκειμένου το Ιωνικό Κολυμβητήριο Χίου να παραμείνει ανοιχτό μέχρι την ολοκλήρωση των αγωνιστικών τους υποχρεώσεων, δίνουν σύσσωμα τα ναυταθλητικά σωματεία του νησιού, δηλώνοντας την κάθετη αντίθεση τους στην απόφαση του Δήμου Χίου για κλείσιμο για πρόωρο κλείσιμο, με σκοπό να ξεκινήσουν άμεσα τα έργα της ενεργειακής αναβάθμισης.

Αργά το βράδυ της Πέμπτης τα σωματεία που θίγονται από τη συγκεκριμένη απόφαση, με πρωτεργάτες τον Ναυτικό Όμιλο και την ΠΕΚΕΒ, εξέδωσαν κοινή ανακοίνωση καλώντας σε ειρηνική διαμαρτυρία το απόγευμα του Σαββάτου στον χώρο του Ιωνικού Κολυμβητηρίου.

Αναλυτικά αναφέρουν: 

Κοινή ανακοίνωση Ναυταθλητικών Σωματείων Χίου 

Οι αθλητές του υγρού στίβου από τις 2 Απριλίου χάνουν των χώρο προπονήσεων τους, στην πιο δυσκολη για αυτούς χρονικά στιγμή. 

Απαιτούμε οι κόποι όλων μας να μην πάνε χαμένοι και να παραμείνει ανοιχτό το κολυμβητήριο έως ότου λειτουργήσει η εξωτερική πισίνα.

Ο ΝΟΧ , η ΠΕΚΕΒ, ο ΝΟΘ, ο ΑΟΑ, η Άμιλλα, οι Ίωνες, καλούμε τους αθλητές, τους γονείς και τους προπονητές μας σε μια ειρηνική διαμαρτυρία στο Ιωνικό Κολυμβητήριο Χίου, το Σάββατο 2 Απριλίου 2022, 17:00-18:00.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ