5.7.2023 15:34

26 σπίτια Χιωτών βγαίνουν «στο σφυρί» μέχρι τέλος Ιουλίου – Βίντεο

Δυναμική παρέμβαση δεκάδων πολιτών έξω από την Alpha Bank κατά του πλειστηριασμού της πρώτης και μοναδικής κατοικίας του Γιάννη Παληού

Σε ποτάμι οργής και αγανάκτησης κατά των πλειστηριασμών των πρώτων κατοικιών, μετατράπηκαν δεκάδες Χιώτες, που το μεσημέρι της Τετάρτης συγκεντρώθηκαν έξω από την Alpha Bank, ζητώντας από την τράπεζα να σταματήσει τη διαδικασία πλειστηριασμού της μίας και μοναδικής κατοικίας του συμπολίτη μας Γιάννη Παληού.

Οι συγκεντρωμένοι έκαναν γνωστή την πρόθεσή τους να μην αφήσουν να πραγματοποιηθεί κανένας πλειστηριασμός ακινήτου Χιώτη, δηλώνοντας ότι θα βρίσκονται διαρκώς στις επάλξεις προκειμένου να αποτρέψουν αυτού του είδους τις πρακτικές από τις τράπεζες.

Ιδιαίτερα ανησυχητικά ήταν τα όσα μετέφερε στους παρευρισκόμενους ο Γιάννης Παληός, αφού όπως εξήγησε, μέχρι τα τέλη Ιουλίου είναι προγραμματισμένοι ακόμη 25 πλειστηριασμοί σπιτιών οικογενειών της Χίου μέσω ηλεκτρονικής πλατφόρμας.

Δημοσιεύτηκε από Εφημερίδα Πολίτης στις Τετάρτη, 5 Ιουλίου 2023

Ο ίδιος κάλεσε πολίτες και φορείς να ενωθούν σε ένα μαζικό κίνημα προκειμένου να σταματήσουν οι πλειστηριασμοί πρώτων κατοικιών που θα οδηγήσουν δεκάδες οικογένειες στον δρόμο.

Ο Γιάννης Παληός μετά τη συγκέντρωση ευχαρίστησε δημόσια όσους βρέθηκαν στο πλευρό του, απευθύνοντας δημόσια «ευχαριστώ».

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ