8.1.2024 10:32

22η Ολομέλεια Κέντρου Παιδιού και Εφήβου

Με κοινό στόχο τη διασύνδεση και την αλληλεπίδραση, εργαζόμενοι και συνεργάτες της Αστικής Μη Κερδοσκοπικής Εταιρείας «Κέντρο Παιδιού και Εφήβου» συμμετείχαν σε μια "διαφορετική" Ολομέλεια.



Χίος και Αθήνα, κατάφερε να κρατήσει ζωντανή την "ομαδικότητα" της εκδήλωσης της 22ης Ολομέλειας με την βοήθεια του διαδικτύου!

Με moto "27 χρόνια Κέντρο Παιδιού και Εφήβου, 27 χρόνια μαζί", εργαζόμενοι, συνεργάτες και εθελοντές του Κέντρου Παιδιού και Εφήβου συναντήθηκαν  σε κλίμα συνεργασίας και ομοψυχίας. Στην Ολομέλεια συμμετείχαν περί τα 100 άτομα από τη Χίο και την Αθήνα. 

Τις εργασίες άνοιξε με χαιρετισμό η πρόεδρος του Κέντρου Παιδιού και Εφήβου, Βιβή Σιδηροφάγη, η οποία ανέφερε: «Στα 27 χρόνια λειτουργίας του, το Κέντρο Παιδιού και Εφήβου έχει πραγματοποιήσει 22 Ολομέλειες. Μέσα σε αυτά τα χρόνια εξελισσόμαστε, αλλάζουμε, μαθαίνουμε, γνωρίζουμε νέα πράγματα και φυσικά όλο και μεγαλώνουμε. Και αυτή η ''διαφορετική'' Ολομέλεια κρατά σταθερό το στόχο να γνωριστούμε , να συνυπάρξουμε, να μάθουμε, να προβληματιστούμε μέσα από τις διαφορετικές απόψεις μας και φυσικά να περάσουμε καλά".


Το έργο των δομών του Κέντρου Παιδιού και Εφήβου παρουσιάστηκε μέσα από video, ενώ η συνοχή των μελών ενισχύθηκε μέσα από παιχνίδια συνεργασίας. Η κάθε δομή παρουσίασε την εμπειρία της, τους προβληματισμούς της και τις πρακτικές που έχει εφαρμόσει στα πλαίσια της κλινικής της δραστηριότητας. Μέσα από το μοίρασμα της επιστημονικής γνώσης από τις διαφορετικές υπηρεσίες του Κέντρου σε Χίο και Αθήνα, στοχεύουμε στη συνεχή βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών μας .


Το Κέντρο Παιδιού και Εφήβου ευχαριστεί για την φιλοξενία το Ίδρυμα Μαρία Τσάκος στη Χίο και τη ΧΑΝ στην Αθήνα.

 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ