5.11.2018 14:12

Το όνειρό τους έγινε αληθινό…

Ένα όνειρο χρόνων έγινε πραγματικότητα για την εθελοντική ομάδα Δασοπροστασίας Πυργίου αφού με τη βοήθεια του Συνεταιρισμού Μαστιχοπαραγωγών Πυργίου απέκτησαν ένα ολοκαίνουργιο όχημα που θα ενισχύσει τον εξοπλισμό τους και θα συνδράμει στην κατάσβεση των πυρκαγιών.

Τα μέλη της ομάδας έσπευσαν μέσα από τη σελίδα τους στο facebook να διαδώσουν το ευχάριστο γεγονός και να ευχαριστήσουν τον Συνεταιρισμό Ματσιχοπαραγωγών Πυργίου για την προσφορά του.

«Το όνειρο μας έγινε πραγματικότητα......Το Π2 της ομάδας Πήγασος είναι γεγονός........Ένα όχημα που το είχαμε ανάγκη και σαν ομάδα και σαν τόπος........Χωρίς την απόφαση όμως του Συνεταιρισμού Μαστιχοπαραγωγών Πυργίου τίποτα δεν θα γινόταν......Ευχαριστούμε θερμά το διοικητικό συμβούλιο του Συνεταιρισμού για την πρωτοβουλία που πήρε για την αγορά εξολοκλήρου του οχήματος και εν συνεχεία της παραχώρησης του στην Ομάδα μας....Ο Συνεταιρισμός Μαστιχοπαραγωγών Πυργίου ήταν και είναι κοντά στην ομάδα μας σε κάθε ανάγκη μας οποιαδήποτε στιγμή και αν τους το ζητήσαμε», καταλήγουν τα μέλη της ομάδας Δασοπροστασίας Πυργίου.

 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ