12.3.2018 18:28

Συνέλευση στη Βέσσα για την επιλογή χώρου εγκατάστασης Παιδικού Σταθμού

«Δεν αισθάνομαι ότι τέτοιου είδους αποφάσεις είναι αποκλειστικό θέμα του προέδρου. Ζητώ τη συναπόφαση από τους συγχωριανούς μου».

Ο πάρεδρος της Βέσσας, Β. Καβουράκης, συνηγορεί ασφαλώς στην εγκατάσταση Παιδικού Σταθμού στο χωριό του. Απορεί, ωστόσο, γιατί δεν έγινε δεκτή η πρόταση του για το παλιό δημοτικό κτίριο του Συνεταιρισμού. «Αρχικά μου ζητούσαν κτίριο επιφάνειας τουλάχιστον 150 τ.μ.. Τους υπέδειξα το Συνεταιρισμό. Τον είδαν και μου είπαν ότι δεν κάνει. Μετά τους έκανε το παλιό Δημοτικό Σχολείο, με προδιαγραφές διαφορετικές από αυτές που μου είπαν αρχικά. Σ’ αυτό στεγάζεται όμως ο Σύλλογος. Ζητώ επομένως κι εγώ την άποψη του χωριού μέσα από Λαϊκή Συνέλευση. Ασφαλώς θέλουμε τον Βρεφονηπιακό στη Βέσσα, πλην όμως η απόφαση εγκατάστασης του δεν είναι προσωπική υπόθεση του προέδρου», ανέφερε.

Την Κυριακή

Ο κ. Καβουράκης συγκαλεί Λαϊκή Συνέλευση την Κυριακή στις 18.00 στην αίθουσα του Δημοτικού Σχολείου. Τα τρία θέματα που θα τεθούν σε συζήτηση είναι:

  1. Η απόφαση παραχώρησης χώρου για τον Βρεφονηπιακό Σταθμό.
  2. Οι εξελίξεις για το Κληροδότημα «Άννας Μαμά».
  3. Η ανασυγκρότηση της Τοπικής Κοινότητας Βέσσας.

«Έχω προσκαλέσει εκπροσώπους του Δημοτικού Συμβουλίου. Επιζητώ τη συμμετοχή και των συγχωριανών μου. Οι αποφάσεις είναι κομβικές, πολλές φορές ο κόσμος θεωρεί ως υπαίτιους για την κατάσταση των οικισμών τους παρέδρους, δεν γίνεται να συνεχιστεί άλλο η κατάσταση», καταλήγει ο κ. Καβουράκης.

Ειδήσεις σήμερα

Γίνε Συνδρομητής στον Έντυπο «π». Αποστολή σε όλη την Ελλάδα με 25€/εξάμηνο

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ