3.10.2018 12:26

Η καθυστέρηση στο Βρεφονηπιακό της Βέσσας ευκαιρία επανεξέτασης

«Έργο ανάπτυξης, έργο ουσίας ή έργο προβλημάτων συμφερόντων και εντυπώσεων;»

Διευρύνει τα ερωτηματικά στη Βέσσα η καθυστέρηση στην κατασκευή του Βρεφονηπιακού Σταθμού. Σύμφωνα με τον πάρεδρο του χωριού, ενώ έχει γίνει εγγραφή των παιδιών και οι εκπρόσωποι του Νομικού Προσώπου είχαν ισχυριστεί ότι 11 Σεπτέμβρη θα ξεκινήσει τη λειτουργία του, μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει τίποτα.

«Υπάρχει και από πού η χρηματοδότηση για το έργο; Παρά τις οχλήσεις μας κανείς δεν απαντά ποια είναι τα σχέδια και πότε θα υλοποιηθούν», υποστηρίζει ο κ. Β. Καβουράκης.

Ο πάρεδρος επιμένει ότι η απόφαση κατασκευής του Βρεφονηπιακού Σταθμού στο πρώην Δημοτικό Σχολείο δεν είναι η ενδεδειγμένη. «Ήδη ζήτησαν από το Σύλλογο να αποχωρήσει από το χώρο και να μεταφερθεί στις εγκαταστάσεις του Συνεταιρισμού. Ακούω μάλιστα ότι ο Δήμος θα αναλάβει τη δαπάνη τροποποίησης του Συνεταιρισμού. Η γνώμη των κατοίκων, όπως την αφουγκράζομαι εγώ, είναι το Δημοτικό Σχολείο να παραμείνει ως έχει και μέσα σε αυτό να στεγάζεται ο Πολιτιστικός Σύλλογος Βέσσας. Έχει παραχωρηθεί για 9 έτη και αυτή τη στιγμή υπάρχει πρόβλημα μετεγκατάστασης. Γιατί δεν διαμορφώνουν εξ’ αρχής την αίθουσα του Συνεταιρισμού;», αναρωτιέται.  

Γνώμη του παρέδρου είναι με συζήτηση και ενότητα να βρεθεί μία συμβιβαστική λύση για το βρεφονηπιακό σταθμό.

 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

Tags: Βέσσα

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ