Χίος Πόλη

14/3/20 8:09

τελ. ενημ.: 14/3/20 16:14

Πλήρης συμμόρφωση

Κλειστά τα καταστήματα της προκυμαίας και ελάχιστη κίνηση στο κέντρο

Με τις υποδείξεις των αρχών για περιορισμό της κίνησης και κλείσιμο των καταστημάτων εστίασης συμμορφώνονται οι Χιώτες, κάτι που πιστοποιεί η πρωινή εικόνα στην πόλη της Χίου.

Σχεδόν το σύνολο των καταστημάτων εστίασης στην προκυμαία παραμένει κλειστό με εξαίρεση τις επιχειρήσεις που διαθέτουν άδεια για delivery ενώ η ίδια εικόνα αποτυπώνεται και λίγα μέτρα παραπέρα, ακριβώς στο κέντρο της πόλης και συγκεκριμένα στις εμπορικές οδούς, αφού ο κόσμος επιλέγει την αγορά αγαθών πρώτης ανάγκης.

Η κίνηση του κόσμου παραμένει εξαιρετικά περιορισμένη, με τους περισσότερους να επιλέγουν την παραμονή τους στο σπίτι έπειτα από τα νέα αυστηρά μέτρα που ανακοίνωσε η κυβέρνηση.

Η μειωμένη κίνηση αποτυπώνεται και στα δρομολόγια του Αστικού ΚΤΕΛ Χίου που για αύριο Κυριακή 15/3 ανακοίνωσε ακύρωση δρομολογίων ενώ από Δευτέρα 16/3 μέχρι και Σάββατο 21/3 θα εκτελεί δρομολόγια Σαββάτου. Κανονικά θα εκτελούνται από Δευτέρα 16/3 μέχρι και την Παρασκευή 20/3 τα δρομολόγια προς και από τους δημοτικούς χώρους στάθμευσης.

Σχόλια άρθρου: 0
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση