3.9.2020 16:54

Περιοριστικά μέτρα για την είσοδο στους αθλητικούς χώρους του Νομικού Προσώπου

Λεπτομέρειες για την είσοδο στους αθλητικούς χώρους δικαιοδοσίας του, δίνει μέσα από ανακοίνωσή του το Νομικό Πρόσωπο Δημοσίου Δικαίου του Δήμου Χίου. Σε αυτή αναφέρει ότι απαγορεύεται η είσοδος σε όσους αθλούμενους δεν έχουν μαζί τους βεβαίωση ότι δεν παρουσιάζουν συμπτώματα COVID-19. Όσοι είχαν εκδώσει βεβαιώσεις κατά την προηγούμενη περίοδο, σύμφωνα με τις οδηγίες της ΓΓΑ δεν υποχρεούνται σε έκδοση νέας.

Κατά την είσοδο και έξοδο είναι υποχρεωτική η πλήρης καταγραφή των στοιχείων των χρηστών (αθλητές, προπονητές, παράγοντες κλπ) στις καταστάσεις που υπάρχουν στην είσοδο των αθλητικών χώρων, ώστε σε περίπτωση κρούσματος να είναι δυνατή η ιχνηλάτηση. Αν κάποιος ασκούμενος παρουσιάζει κάποιο σύμπτωμα, όπως βήχα, πυρετό, πονόλαιμο κλπ, παρακαλούμε να απέχει από τις προπονήσεις για όσο καιρό διαρκούν τα συμπτώματα. Για όλες τις αθλητικές δραστηριότητες απαγορεύεται η είσοδος στο κοινό, συμπεριλαμβανομένου και των γονέων των αθλητών.

Επιπλεόν, η χρήση της μάσκας είναι υποχρεωτική σε όλους τους κοινόχρηστους χώρους των γηπέδων κλειστών και ανοικτών. Κατά τη διάρκεια των προπονήσεων οι προπονητές είναι υποχρεωμένοι να φορούν μάσκα, όχι όμως οι αθλητές.

Ο COVID-19 έχει επηρεάσει κάθε τομέα της ζωής μας και ο αθλητικός τομέας δεν αποτελεί εξαίρεση. Ζητάμε τη συμμόρφωση όλων στους κανόνες που επιβάλει η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, ώστε να συνεχιστεί απρόσκοπτα η αθλητική λειτουργία.

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε έντυπος Συνδρομητής. Αποστολή σε όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ