8.3.2021 17:02

Ο Δήμος Χίου στο πλευρό των επαγγελματιών εστίασης

Ο Δήμαρχος Χίου, κ. Σταμάτης Κάρμαντζης από κοινού με τον Αντιδήμαρχο Τοπικής Οικονομικής Ανάπτυξης, κ. Γιώργο Κλιαμενάκη και τον Πρόεδρο του Λιμενικού Ταμείου, κ. Κυριάκο Ζωάνο, συναντήθηκαν σήμερα το πρωί με τον Πρόεδρο των Επαγγελματιών Εστίασης κ. Κωνσταντίνο Βεζέρη. 

Βασικό θέμα της συζήτησης αποτέλεσε η απόφαση του Δημάρχου Χίου για την εφαρμογή μηδενικών τελών στους επαγγελματίες που έχουν δεχτεί μεγάλο πλήγμα εξαιτίας της πανδημίας.

Κατ’ αντίστοιχο τρόπο, σχεδόν μηδενικά θα είναι και τα ανταποδοτικά σε μία προσπάθεια στήριξης του κλάδου και παρακίνησης των επαγγελματιών να διατηρήσουν ζωντανές τις επιχειρήσεις τους σε αυτή τη κρίσιμη συγκυρία. 

Επιπροσθέτως, σημειώνεται ότι τα μέτρα αυτά θα ισχύσουν για όλους τους επαγγελματίες και για όλους τους χώρους εστίασης σε όλο το νησί και όχι μόνο στη Προκυμαία.

Από την πλευρά του, ο κ. Βεζέρης, ευχαρίστησε τον Δήμαρχο και τους Αντιδημάρχους που αφουγκράστηκαν το μείζον αυτό πρόβλημα και με ευαισθησία έλαβαν τις παραπάνω αποφάσεις.

Σε αυτό το πλαίσιο, επισφραγίστηκε ακόμα μία φορά η άριστη επικοινωνία και ο παραγωγικός διάλογος μεταξύ της Δημοτικής Αρχής και των επαγγελματιών εστίασης και επισημάνθηκε ότι ο Δήμος Χίου στέκεται αρωγός και συμπαραστάτης των καταστηματαρχών με όλες τις δυνάμεις και τα μέσα που διαθέτει.

 

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε έντυπος Συνδρομητής. Αποστολή σε όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ