Χίος Πόλη

20/8/19 12:36

τελ. ενημ.: 20/8/19 12:37

Νέες φουρτούνες στην επέκταση του αεροδρομίου Χίου

Άφαντος ο εργολάβος της οδού Ιωάννη Χρήστου ο οποίος έχει κηρυχθεί έκπτωτος μέσα στο 2019 από άλλες δύο υπηρεσίες Δήμων στην Ελλάδα

Σε νέες φουρτούνες μπαίνει το πολυπόθητο έργο της επέκτασης του διαδρόμου του αεροδρομίου της Χίου προς Βορρά, αφού ένα από τα πιο σημαντικά υποέργα, αυτό της επέκτασης της οδού Ιωάννη Χρήστου φαίνεται ότι έχει εγκαταλειφθεί από τον εργολάβο.

Όπως εξήγησε στον «π» ο προϊστάμενος της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου Λευτέρης Παπαλάνης, η Υπηρεσία έχει απευθύνει ήδη ειδική πρόσκληση στον εργολάβο, η οποία εκπνέει στις 31 Αυγούστου.

«Εάν μέχρι τότε ο εργολάβος δεν επιστρέψει πίσω προκειμένου να ξεκινήσει εκ νέου εργασίες τότε θα προχωρήσουμε στην έκπτωσή του. Από μία έρευνα που κάναμε είδαμε ότι μέσα στο 2019 η συγκεκριμένη εταιρεία έχει κηρυχθεί έκπτωση από δημόσια έργα σε ακόμη δύο περιπτώσεις», εξήγησε ο κ. Παπαλάνης.

Αγώνας δρόμου

Σύμφωνα με τον ίδιο, στην περίπτωση έκπτωσης του εργολάβου θα ακολουθηθεί η ίδια διαδικασία με την έκπτωση εργολάβου στο έργο της ανέγερσης νέας πτέρυγας του Ανδρεάδειου Γυμνασίου του Βροντάδου.

«Αν πάνε όλα καλά και υπάρξει και η πολιτική βούληση από τη νέα Δημοτική Αρχή τότε θα έχουμε συμφωνητικό με νέο εργολάβο στους επόμενους 3 μήνες», εξήγησε ο κ. Παπαλάνης.  

Σχόλια άρθρου: 0
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση