26.9.2022 14:35

Νέες ασφαλτοστρώσεις ύψους 2,3 εκ. ευρώ με αρχή από το Βαρβάσι (ΒΙΝΤΕΟ)

«Δεν προλαβαίνουμε να τα κάνουμε όλα στην παρούσα θητεία, θα ζητήσουμε νέα εντολή από τον λαό της Χίου», δηλώνει ο Σταμάτης Κάρμαντζης

Την έναρξη των νέων ασφαλτοστρώσεων στην πόλη της Χίου, ανακοίνωσε μέσα από σημερινές του δηλώσεις ο Δήμαρχος Χίου Σταμάτης Κάρμαντζης, επισημαίνοντας ότι έχει θέσει ως στόχο ένα ασφαλέστερο οδικό δίκτυο για την πόλη και όχι μόνο.

Ο Δήμαρχος αναφέρθηκε στη νέα εργολαβία η οποία μέσα από προϋπολογισμό ύψους 1,3 εκ. ευρώ, προβλέπει την ασφαλτόστρωση δρόμων μήκους 11 χιλιομέτρων, με αρχή από το Βαρβάσι.

Ήδη τα συνεργεία ξεκίνησαν τις εργασίες αφαίρεσης της παλιάς ασφάλτου ώστε στη συνέχεια να προχωρήσει η ασφαλτόστρωση στις οδούς Σεκιάρη, Αερ. Περρίκου, Γ. Παπανδρέου, Παναγίας Ευρετής, Ηρακλείτου, Μαυράκη Πίττα και Ανδρέα Αξιωτάκη.

Παράλληλα ο Δήμαρχος αναφέρθηκε και στη χρηματοδότηση με 1 εκ. ευρώ από το Ταμείο Αλληλεγγύης του Υπ. Μετανάστευσης του δρόμου που οδηγεί από τη ΒΙ.ΑΛ. προς το Χαλκειός, επαναλαμβάνοντας ότι ο Δήμος αξιοποιεί όλα τα χρηματοδοτικά εργαλεία χωρίς κανένα αντάλλαγμα.

Ερωτώμενος για τις αναγκαιότητες παρεμβάσεων και σε άλλα σημεία, ο κ. Κάρμαντζης δήλωσε ότι, ο προγραμματισμός θα συνεχιστεί και την επόμενη 4ετία αφού η δημοτική αρχή θα ζητήσει νέα εντολή από τον λαό της Χίου για να συνεχίσει το έργο της.

Ειδήσεις σήμερα

Γίνε Συνδρομητής στον Έντυπο «π». Αποστολή σε όλη την Ελλάδα με 25€/εξάμηνο

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ