23.11.2023 14:22

Με την υποστήριξη της Mediterra και βιωματικές εμπειρίες το «Άρωμα Χίου» από τις 17-21 Ιουνίου 2024 στο Σύνταγμα

Η δράση «Άρωμα Χίου» που διοργανώνει το Επιμελητήριο Χίου κάθε χρόνο στην Αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων στον Σταθμό του Μετρό στο Σύνταγμα, θα πραγματοποιηθεί το χρονικό διάστημα 17 έως 21 Ιουνίου 2024.

Για ακόμη μία χρονιά, η Χίος θα βρεθεί στην καρδιά της Αθήνας στην πλατεία Συντάγματος, με την προβολή του νησιού και των τοπικών προϊόντων του να ενισχύεται σημαντικά, μέσω δημοσιογραφικής κάλυψης από Μέσα Μαζικής Επικοινωνίας εθνικής εμβέλειας.

Τα μέλη του Επιμελητηρίου Χίου που επιθυμούν να συμμετάσχουν θα πρέπει να υποβάλουν υπογεγραμμένη Αίτηση Συμμετοχής από 22 Νοεμβρίου έως 15 Δεκεμβρίου.

Οι αιτήσεις συμμετοχής μπορούν να υποβληθούν ηλεκτρονικά στη σελίδα της δράσης https://aromaxiou.gr/ ή να σταλούν με email στην κ. Βαλάντια Μιμίδη (Τηλ: 2271120736, e-mail: v.mimidi@chioschamber.gr).

Την αίτηση συμμετοχής μπορείτε να βρείτε στο ακόλουθο link:

Δελτίο Τύπου: «Έναρξη διαδικασίας υποβολής αιτήσεων συμμετοχών στη δράση “Άρωμα Χίου” 2024» - Επιμελητήριο Χίου (chioschamber.gr)

Για τις συμμετοχές στη δράση θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Οι επιχειρήσεις που έχουν συμμετάσχει σε προηγούμενο «Άρωμα Χίου» θα προηγηθούν. Για τις νέες επιχειρήσεις που επιθυμούν να συμμετάσχουν στη δράση, θα τηρηθεί χρονολογική σειρά υποβολής αίτησης.

Ο έντυπος «πολίτης» ταξιδεύει σε όλη την Ελλάδα! Συμπληρώστε την διεύθυνση σας εδώ.

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας και στο Google News. Περιμένουμε τα σχόλια σας στο Facebook Page μας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ