Ολοκληρώθηκε με επιτυχία την Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου 2019, το τριήμερο πρόγραμμα στειρώσεων για αδέσποτες γάτες με εθελοντές κτηνιάτρους κατά τη διάρκεια του οποίου στειρώθηκαν στο σύνολο 111 γάτες, 52 εκ των οποίων αρσενικές και 59 θηλυκές.
Το πρόγραμμα για τη στείρωση των αδέσποτων γατών χρηματοδοτήθηκε από το Help Animals International.
«Ο Φιλοζωικός Σύλλογος Χίου ευχαριστεί θερμά τον κτηνίατρο και τη νοσοκόμα που συμμετείχαν στο πρόγραμμα καθώς και τη ΔΑΟΚ της Περιφερειακής Ενότητας Χίου και συγκεκριμένα το Τμήμα Κτηνιατρικής για την παραχώρηση του Δημόσιου Κτηνιατρείου. Ευχαριστεί επίσης προσωπικά τον κο Ισίδωρο Αμέντα, Προϊστάμενο του Τμήματος για την άριστη συνεργασία και τον κο Παντελή Μπουγδάνο, Αντιπεριφερειάρχη Νομού Χίου για την προθυμία του να συνδράμει στην προσπάθεια του Συλλόγου στην μείωση του πληθυσμού των αδέσποτων γατών.
Τέλος, ο Φιλοζωικός Σύλλογος Χίου ευχαριστεί θερμά τους εθελοντές που βοήθησαν στην επιτυχία του εγχειρήματος», αναφέρει το Δ.Σ. του Φιλοζωικού Συλλόγου Χίου.
Ακολουθήστε μας στο Google News. Μπείτε στην Viber ομάδα μας και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Νέα συνδρομή στον έντυπο «π» - Κάθε Παρασκευή στην πόρτα σας.