5.4.2022 18:33

Η πρώτη διάκριση του Youtube στο Βόρειο Αιγαίο στο Politischios.gr

Μία επιπλέον διάκριση για τη διαδικτυακή παρουσία του «Πολίτη» στο διαδίκτυο έρχεται αυτή τη φορά από το Youtube, καθώς γίνεται το πρώτο διαδικτυακό κανάλι του Βορείου Αιγαίου που καταφέρνει να ξεπεράσει τους 100.000 ακόλουθους, φθάνοντας μέχρι σήμερα τους 294.000.

Μάλιστα το κανάλι του «π» στο Youtube, ήταν και το πρώτο ελληνικό κανάλι σε όλη την Ελλάδα που έλαβε αξιολόγηση Α+, όταν όλα τα υπόλοιπα κανάλια που έχουν ως βάση την Ελλάδα, αξιολογήθηκαν με Β- ή Β+.

Η τεράστια διάφορα με τα άλλα ενημερωτικά και ψυχαγωγικά κανάλια του Βορείου Αιγαίου (πολλά μετά βίας ξεπερνούν τους 10.000 ακολούθους), έρχεται ως επιστέγασμα των προσπαθειών του «π» να εδραιώσει επιπλέον την παρουσία του στο διαδίκτυο μέσα από τη χρήση εξοπλισμού τελευταίας τεχνολογίας.

Προς αυτή την κατεύθυνση το Politischios.gr, σε λίγους μήνες αναμένεται να γίνει το πρώτο περιφερειακό Μ.Μ.Ε., που θα χρησιμοποιήσει τις δορυφορικές υπηρεσίες της Starlink, με στόχο την απρόσκοπτη μετάδοση εικόνας και ήχου μέσω δορυφόρων χαμηλής τροχιάς από οποιοδήποτε σημείο και αν χρειαστεί.

Όλα αυτά σε μία προσπάθεια ανταπόδοσης του «Πολίτη» της στήριξης αναγνωστών και διαφημιζομένων.

Σας ευχαριστούμε.  

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε έντυπος Συνδρομητής. Αποστολή σε όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ