6.5.2019 11:35

Για 3η συνεχόμενη χρονιά η Ημέρα Σταδιοδρομίας στο Ομήρειο

Η εκδήλωση Επαγγελματικού Προσανατολισμού,που πέρσι και πρόπερσι σε ένα κατάμεστο Ομήρειο κατάφερε να ενθουσιάσει και να βοηθήσει ουσιαστικά τους γονείς και τους μαθητές του νησιού μας, πραγματοποιείται και φέτος.

Την Κυριακή 12 Μαΐου στις 18:00 στην αίθουσα συνεδρίων του Ομηρείου στην Ημέρα Σταδιοδρομίας 2019, μαθητές,γονείς και εκπαιδευτικοί θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν μία  άκρως ενδιαφέρουσα διάλεξη Επαγγελματικού Προσανατολισμού  και να λύσουν όλες τις απορίες τους σχετικά με την επιλογή σχολής και προσανατολισμού, τις σχολές τριτοβάθμιας εκπαίδευσης και την σύνδεση τους με την αγορά εργασίας, τα επαγγέλματα και τις προοπτικές τους, τους παράγοντες επιτυχίας στις εξετάσεις, την συμπλήρωση μηχανογραφικού και το επερχόμενο νέο σύστημα εισαγωγής.

Ομιλητής φέτος θα είναι  ο σύμβουλος Επαγγελματικού Προσανατολισμού  κ.Αποστόλης Τζιανάκης, στέλεχος της κορυφαίας στη χώρα μας εταιρείας Επαγγελματικού Προσανατολισμού ORIENTUM  και  επιμελητής του συγγράμματος ΠΑΜΕ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ. 

Μετά το πέρας της εκδήλωσης οι παρευρισκόμενοι θα μπορούν να θέσουν ερωτήσεις και να λύσουν τυχόν απορίες ενώ οι μαθητές Γυμνασίου και Λυκείου θα έχουν την ευκαιρία να δηλώσουν δωρεάν συμμετοχή στο τεστ Επαγγελματικών Ενδιαφερόντων Horizonτης ORIENTUM.

Την Ημέρα Σταδιοδρομίας διοργανώνει και φέτος ο Εκπαιδευτικός Οργανισμός ΣΚΥΤΑΛΗ και η είσοδος είναι ελεύθερη για όλους. Ο Πολίτης συμμετέχει σε αυτήν την άκρως ενδιαφέρουσα πρωτοβουλία ως  χορηγός επικοινωνίας.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ