8.5.2020 13:51

Εργασίες στην οδό Έλενας Βενιζέλου από την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Χίου

Ο Δήμος Χίου ενημερώνει ότι στα πλαίσια  του έργου «Κατασκευή προσβάσεων πεζών», θα εκτελέσει εργασίες διαγραμμίσεων στην οδό  Έλενας Βενιζέλου στο ύψος του Ι. ναού της Αγίας Παρασκευής Καστέλο.

 Για την ομαλή διεξαγωγή των εργασιών κατασκευής των διαγραμμίσεων, θα πραγματοποιηθεί ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ των οχημάτων στην οδό Έλενας Βενιζέλου από την συμβολή της με την οδό Βούρου Γεωργίου έως την συμβολή της με την οδό Αδράστου την Τρίτη στις 12/05/2020 από τις 7:00 π.μ. εως τις 15:00.

Επισημαίνεται ότι η διευθέτηση της κυκλοφορίας των οχημάτων θα γίνεται μέσω της οδού Βούρου Γεωργίου στην περιοχή της Αγίας Παρασκευής – Καστέλο. Παρακαλούνται οι οδηγοί που θέλουν να καταλήξουν στην οδό Φωστίνη Παντελεήμονος Μητροπολίτη να μην διέρχονται μέσω της οδού Έλενας Βενιζέλου, διότι το τμήμα μπροστά από τον Ιερό Ναό της Αγίας Παρασκευής θα παραμείνει κλειστό στην παραπάνω ημερομηνία και ώρες.

Παρακαλούνται οι πεζοί και οι οδηγοί να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και να ακολουθούν τις υποδείξεις του προσωπικού που απασχολείται στο έργο και τις προσωρινές πινακίδες εργοταξιακής σήμανσης, καθώς και τις προσωρινές σημάνσεις κυκλοφοριακής ρύθμισης.

Αντιλαμβανόμενοι τις δυσκολίες που πιθανόν να δημιουργηθούν κατά την εκτέλεση του έργου, σας γνωρίζουμε ότι θα καταβληθούν όλες οι απαραίτητες προσπάθειες για την ομαλή διέλευση των πεζών και των οχημάτων.

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε έντυπος Συνδρομητής. Αποστολή σε όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ