22.4.2021 13:06

Εργασίες καθαριότητας σε πόλη και χωριά

Από την Διεύθυνση Καθαριότητας και Ανακύκλωσης του Δήμου Χίου, ανακοινώνεται ότι σήμερα Πέμπτη 22 Απριλίου, συνεργείο της Υπηρεσίας με τη χρήση του πλυστικού μηχανήματος διενέργησε εκτεταμένους καθαρισμούς στα πεζοδρόμια της κεντρικής αγοράς της Πόλης της Χίου, στα περίπτερα της Πλατείας καθώς επίσης και στο άγαλμα του Αδαμάντιου Κοραή.

Παράλληλα, από την Υπηρεσία Συντήρησης Πρασίνου διενεργήθηκαν κλαδέματα, χορτοκοπές και διαμόρφωση χώρου στο Γλύφο στη Λαγκάδα καθώς επίσης και στην τοπική κοινότητα Φλατσίων, ενώ χτες Τετάρτη 21/04 ήταν στο πάρκο στο Γούβι της Δημοτικής ενότητας Ομηρούπολης. Την ίδια ώρα, συνεχίζονται από συνεργεία τα κλαδέματα των αλμυρικιών στην Περιοχή του Καρφα με κατεύθυνση προς Αγία Ερμιόνη.

Σήμερα επίσης, έγιναν εκτεταμένοι καθαρισμοί και χορτοκοπές στην τοπική κοινότητα Παρπαριάς ενώ χτες 21 Απριλίου το συνεργείο ήταν στην Τοπική Κοινότητα Αυγωνύμων της Δημοτικής Ενότητας Ομηρούπολης.
Επίσης το ειδικό όχημα πλυντήριο της Υπηρεσίας χτες, Τετάρτη 21 Απριλίου διενέργησε πλύσιμο και απολύμανση των κάδων απορριμμάτων, σε συνοικισμούς της Πόλης μας, ενώ σήμερα κινήθηκε στις γειτονιές του Βροντάδου. 

 

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε έντυπος Συνδρομητής. Αποστολή σε όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ