18.11.2019 9:45

Ημερίδα για την πολλαπλή σκλήρυνση στο Πανεπιστήμιο

Από το Σωματείο Ατόμων με Σκλήρυνση κατά Πλάκας και τον Ιατρικό Σύλλογο του νησιού

Το Σωματείο Ατόμων με Σκλήρυνση κατά Πλάκας Χίου διοργανώνει, την Κυριακή 24 Νοεμβρίου 2019 και υπό την Αιγίδα του Ιατρικού Συλλόγου Χίου, Ενημερωτική Ημερίδα με θέμα «Ολιστική – εξατομικευμένη θεραπευτική προσέγγιση στην Πολλαπλή Σκλήρυνση».

Η εν λόγω Ημερίδα είναι η τρίτη, που διοργανώνει το Σωματείο ατόμων με Σκλήρυνση κατά Πλάκας Χίου στα τρία τελευταία χρόνια, με σκοπό την ενημέρωση και υποστήριξη των ασθενών σε όλο το φάσμα των αναγκών τους καθώς και την ενημέρωση του ευρύτερου κοινού για την ασθένεια.

Η εκδήλωση θα διεξαχθεί στο αμφιθέατρο ‘’Γιάννης Καράλης’’ του Πανεπιστημίου Αιγαίου, Μιχάλειο Κτήριο - Μιχάλων 8, με ώρα προσέλευσης 10:30 π.μ.

Η ώρα έναρξης των ομιλητών είναι στις 11:00 με τον χαιρετισμό του Προέδρου του Σωματείου, Κο Κλουμάση Σταμάτιο.

Στην συνέχεια και ώρα 11:10, ο Φυσίατρος Κος Τσιβγούλης Αθανάσιος θα παρουσιάσει το θέμα «Ο ρόλος του Φυσίατρου στην Πολλαπλή Σκλήρυνση».

Στις 11:30 ο Μαιευτήρας – Γυναικολόγος Κος Κουμπής Χρυσοβαλλάντης θα παρουσιάσει το θέμα «Σκλήρυνση κατά πλάκας και σεξουαλικότητα».

Στις 11:50 ο Ουρολόγος Κος Λαψίδης Νικόλαος θα παρουσιάσει το θέμα «Πολλαπλή Σκλήρυνση ‘’Παρέμβαση του Ουρολόγου’’».

Στις 12:10 ο Νευρολόγος Κος Μπαλαμούτσος Γεώργιος θα παρουσιάσει το θέμα «Νεότερα δεδομένα στην εξατομικευμένη θεραπεία της Πολλαπλής Σκλήρυνσης».

Μετά το πέρας της εκδήλωσης ο προσκεκλημένος δρομέας μεγάλων αποστάσεων, Χριστόφορος Μερούσης και Μέλη του Συλλόγου «Ποδηλάτες Χίου» θα μεταφέρουν την εμπειρία τους οδηγώντας το «ποδήλάτο αγώνων ζωής».

Για περισσότερες πληροφορίες: τηλ. 6973532792, email:swmateioatomwn@sklirinsikataplakasxiou.gr Σελίδα FB: @Swmateiopollaplissklirinsisxiou

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε Συνδρομητής

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ