15.3.2017 13:24

«Είμαστε έτοιμοι για αποτροπή κάθε επιβουλέα ανά πάσα ώρα»

Με μηνύματα προς την απέναντι πλευρά του Αιγαίου η τελετή παράδοσης – παραλαβής της 96 ΑΔΤΕ

Τα ηνία ενός από τους πιο κομβικούς σχηματισμούς της Ανωτέρας Στρατιωτικής Διοίκησης Εσωτερικού και Νήσων (Α.Σ.Δ.Ε.Ν.), της 96 ΑΔΤΕ παρέλαβε το πρωί της Τετάρτης ο νέος Ταξίαρχος Δημόκριτος Κωνσταντάκος από τον πρώην διοικητή του τοπικού σχηματισμού Ταξίαρχο Γεώργιο Μπικάκη. Σε μία άψογη τελετή, της οποία προηγήθηκε το θρησκευτικό σκέλος, απερχόμενος και νέος Ταξίαρχος έστειλαν πολλαπλά μηνύματα προς την απέναντι πλευρά του Αιγαίου επαναλαμβάνοντας ότι ο Ελληνικός Στρατός όχι μόνο δεν βρίσκεται σε κρίση αλλά είναι έτοιμος να υπερασπιστεί τα πάτρια εδάφη και ειδικά τα ευαίσθητα ανατολικά σύνορα της Ελλάδας από οποιονδήποτε επιβουλέα.  

Η σεμνή τελετή ολοκληρώθηκε με παρέλαση των ταγμάτων εθνοφυλακής ενώ σε αυτή παρέστησαν το σύνολο της πολιτικής, στρατιωτικής και θρησκευτικής ηγεσίας του νησιού καθώς και πλήθος κόσμου.

@ Δείτε φωτορεπορτάζ από την τελετή παράδοσης - παραλαβής στο facebook του "π"

 

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στο Facebook Page μας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ