25.5.2022 13:04

Διήμερο φεστιβάλ ανακύκλωσης από τη ΔΙΑΝΟΧ

Ο Φορέας Διαχείρισης Απορριμμάτων Νομού Χίου - “Δι.Α.Νο.Χ Α.Ε.” σε συνεργασία με το Δήμο Χίου, το Κοινωφελές Ίδρυμα «Μαρία Τσάκος» και το Μη Κερδοσκοπικό Φορέα NoWaste21 διοργανώνει διήμερο φεστιβάλ ανακύκλωσης στην πλατεία Νικολάου Πλαστήρα (Βουνακίου) συμμετέχοντας στην Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος.

Ειδικότερα, την 2η και 3η του μηνός Ιουνίου έτους 2022, θα πραγματοποιηθούν βιωματικές δράσεις δύο φάσεων, η πρώτη 9.00 π.μ. - 1.00 μ.μ. όπου συμμετέχοντες θα είναι σχολεία πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης, που έχουν ήδη δηλώσει συμμετοχή έπειτα από ηλεκτρονικό κάλεσμα και η δεύτερη 6.00 μ.μ. - 9.30μ.μ. με ελεύθερη είσοδο για το κοινό.

Με αρωγούς το Πολιτιστικό Ίδρυμα Ομίλου Πειραιώς, με την πραγματοποίηση δύο παραστάσεων κουκλοθέατρου με τίτλο «ΑΠόΝΕΡΑ – 6 ταξίδια με λίγο νερό» την Παρασκευή 3 Ιουνίου 2022 (ώρες 9.30 π.μ. και 11.00 π.μ.), το Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού (ΣΕΟ), με παιχνίδια δράσης και τους Χιώτες Προσκόπους με παιχνίδια ανακύκλωσης, το φεστιβάλ έχει στόχο την ενημέρωση, την ευαισθητοποίηση και την εξοικείωση των μικρών μας φίλων με την ανακύκλωση και την προστασία του περιβάλλοντος. 

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε έντυπος Συνδρομητής. Αποστολή σε όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ