5.6.2019 14:35

Βράβευση της ομάδας InnoCity του Παν. Αιγαίου σε Πανελλαδικό Διαγωνισμό Επιχειρηματικότητας

Στο Κέντρο Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος» του Ιδρύματος Μείζονος Ελληνισμού πραγματοποιήθηκε η τελική φάση του 5ου Πανελλαδικού Φοιτητικού Διαγωνισμού Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας Junior Achievement Greece.

Στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε παρουσία του Προέδρου του ΣΕΒ και πολλών ακόμη προσωπικοτήτων της ακαδημαικής και επιχειρηματικής κοινότητας, 20 φοιτητικές ομάδες από Πανεπιστήμια από όλη τη χώρα παρουσίασαν ιδιαίτερα καινοτόμες επιχειρηματικές ιδέες.

Το Πανεπιστήμιο Αιγαίου εκπροσωπήθηκε από δύο  Φοιτητικές Ομάδες τους InnoCity και τους BadasTrip, υπό την καθοδήγηση του Επίκουρου Καθηγητή του Τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων κ. Ιωάννη Κίνια.

Μετά την αξιολόγηση των επιχειρηματικών πλάνων απονεμήθηκαν 3 πρώτα χρηματικά βραβεία και δύο επόμενα θεματικά. Η Ομάδα InnoCity του Πανεπιστημίου Αιγαίου κατέκτησε το Θεματικό Βραβείο για τον «Κοινωνικό Αντίκτυπο».

Το Πανεπιστήμιο Αιγαίου συγχαίρει και τις δύο Φοιτητικές Ομάδες για τη σκληρή δουλειά των 3 τελευταίων μηνών και ιδιαίτερα τους InnoCity για τη μεγάλη τους επιτυχία που μας κάνει όλους υπερήφανους.

 

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε Συνδρομητής

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ