4.9.2019 12:30

ΒΙΝΤΕΟ- Στα σκαριά δομή φιλοξενίας για τους άστεγους της Χίου

Παραγωγική η πρώτη συνάντηση του Αντιπεριφερειάρχη Υγείας Παντελή Βρουλή με τον αντιδήμαρχο Πρόνοιας του Δήμου Γιώργο Πατεριμό

Σημαντικές πρωτοβουλίες προς την κατεύθυνση της ενίσχυσης των ασθενέστερων κοινωνικά συμπολιτών μας, αναμένεται να αναληφθούν στο αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα μέσα από την συνεργασία Δήμου Χίου και Περιφερειακής Ενότητας.

Αυτό προέκυψε από την πρώτη συνάντησης του αντιπεριφερειάρχη Υγείας Παντελή Βρουλή και του νέου αντιδημάρχου Πρόνοιας Γιώργου Πατεριμού, το πρωί της Τετάρτης στο κτίριο της Περιφερειακής Ενότητας Χίου.

Όπως ανέφεραν οι δύο αυτοδιοικητικοί, βασική προτεραιότητα είναι η ενίσχυση 27 αναξιοπαθούντων συμπολιτών μας που είτε μένουν στον δρόμο, είτε αδυνατούν να ανταπεξέλθουν σε βασικές ανάγκες όπως η πληρωμή του ρεύματος.

«Υπάρχουν σημαντικά ευρωπαϊκά κονδύλια που μπορούμε να εκμεταλλευτούμε άμεσα. Είμαστε σε συνεννόηση με την ενδιάμεση διαχειριστική αρχή της Περιφέρειας, στοχεύοντας στη δημιουργία δομής φιλοξενίας αστέγων, κάτι που έχει γίνει μέσω ΕΣΠΑ σε πολλές άλλες περιοχές της Ελλάδας», ανέφεραν στην κάμερα του «π», σημειώνοντας μεταξύ άλλων ότι έχουν κάθε διάθεση συνεργασίας προς όφελος των πολιτών της Χίου.

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε Συνδρομητής

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ