7.11.2019 13:37

ΒΙΝΤΕΟ- Νέες περιπέτειες για την πολυπόθητη επέκταση του αεροδρομίου

Ένσταση την τελευταία ημέρα της προθεσμίας του νόμου κατέθεσε ο έκπτωτος ανάδοχος του έργου της επέκτασης της Ιωάννη Χρήστου οδηγώντας σε νέα 3μηνη καθυστέρηση

Αντιμέτωπος με νέα καθυστέρηση στο έργο της ολοκλήρωσης της επέκτασης της Οδού Ιωάννη Χρήστου βρίσκεται ο Δήμος Χίου, εξαιτίας της απόφασης, του μέχρι σήμερα εξαφανισμένου εργολάβου, να υποβάλλει ένσταση στην απόφαση των Τεχνικών Υπηρεσιών να τον κηρύξουν έκπτωτο από το έργο.

Σύμφωνα με τον αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών Γιάννη Ξενάκη, ο ανάδοχος του έργου αξιοποιώντας τη δυνατότητα που του δίνει η νέα νομοθεσία υπέβαλλε την τελευταία ημέρα της προθεσμίας ένσταση κατά της έκπτωσής του, οδηγώντας το πολυπόθητο έργο σε νέα τρίμηνη καθυστέρηση.

Όπως εξήγησε ο κ. Ξενάκης ο Δήμος θα αποτυπώσει την κατάσταση και θα ζητήσει την παρέμβαση του Υπουργείου προκειμένου το σημαντικό για την επέκταση του αεροδρομίου έργου να μη μπει σε νέες περιπέτειες.

Υπενθυμίζεται ότι ο ανάδοχος είχε καταθέσει προσφορά με έκπτωση της τάξεως του 51% κάτι που από την αρχή είχε δημιουργήσει ερωτηματικά για το αν θα μπορέσει να ολοκληρώσει το έργο, με τα μισά χρήματα του αρχικού προϋπολογισμού που άγγιζε τα 1,8 εκ. ευρώ.

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε Συνδρομητής

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ