8.5.2020 18:38

ΒΙΝΤΕΟ- Διάσταση απόψεων για τα τραπεζοκαθίσματα στο οδόστρωμα της προκυμαίας

Χώρο από τα διπλανά καταστήματα δίνει το Λιμενικό Ταμείο, σε κατάληψη οδοστρώματος στην προκυμαία επιμένουν οι καταστηματάρχες

Χώρο από τα διπλανά καταστήματα προτίθεται να δώσει το Διαδημοτικό Λιμενικό Ταμείο, ανταποκρινόμενο στο αίτημα των καταστηματαρχών για επιπλέον τετραγωνικά μέτρα με το ίδιο όμως μίσθωμα.

Όπως εξήγησε ο Κυριάκος Ζωάνος, στην πλειονότητά τους τα καταστήματα της προκυμαίας έχουν δίπλα τους καταστήματα που δεν λειτουργούν, κάτι που σημαίνει ότι θα μπορεί να υπάρξει ανάπτυξη τραπεζοκαθισμάτων σε γειτονικές επιχειρήσεις.

Στις περιπτώσεις μάλιστα που δεν υπάρχει αυτή η δυνατότητα ο κ. Ζωάνος σημείωσε ότι θα προχωρήσει στην μείωση των τελών κατάληψης κοινοχρήστων χώρων, θέμα για το οποίο θα αποφασίσει το Δ.Σ του Ταμείου.

Οι προτάσεις πάντως του Κυριάκου Ζωάνου, δεν κάλυψαν τους καταστηματάρχες με τον Κωνσταντίνο Βεζέρη, να σημειώνει ότι επειδή όλα τα καταστήματα δεν έχουν την δυνατότητα επέκτασης σε γειτονική επιχείρηση, δημιουργούνται συνθήκες αθέμιτου ανταγωνισμού.

Ο ίδιος επέμεινε ότι το κλείσιμο της προκυμαίας τις απογευματινές και βραδινές ώρες αποτελεί μονόδρομο και παράλληλα ευκαιρία να υλοποιηθεί μία πρόταση για την οποία υπάρχουν χρόνια συζητήσεις.

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε έντυπος Συνδρομητής. Αποστολή σε όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ