16.7.2019 13:18

Αυστηροί τροχονομικοί έλεγχοι το 2ήμερο της Αγίας Μαρκέλλας

Μπλόκα, περιπολίες με συμβατικά οχήματα και διαρκείς ελέγχους για το διήμερο της Αγίας Μαρκέλλας προγραμματίζει το Τμήμα Τροχαίας Χίου, σύμφωνα με τις δηλώσεις του διοικητή Παντελή Καλανδρόπουλου.

Στο πλαίσιο συνέντευξης Τύπου στα τοπικά Μ.Μ.Ε. ο κ. Καλανδρόπουλος ανέφερε ότι η Τροχαία Χίου θα διαθέσει τροχονόμους στατικούς και δικυκλιστές για τη διευκόλυνση των προσκυνητών από τη Βολισσό προς το Ιερό Προσκύνημα της Αγίας Μαρκέλλας ενώ θα υπάρχουν συνεργεία ελέγχου στην Εθνική Οδό Χίου- Βολισσού και στην Επαρχιακή Οδό Χίου – Αυγωνύμων. Την προσπάθεια της Τροχαίας θα συνδράμει και συμβατικό όχημα με ένστολους αστυνομικούς του Τμήματος για τη βεβαίωση παραβάσεων.

Χρήση κράνους και ζώνης για τους οδηγούς

Ο Διοικητής της Τροχαίας υπογράμμισε την ανάγκη χρήσης κράνους και ζώνης για τους οδηγούς των οχημάτων, την αποφυγή κατανάλωσης αλκοόλ από τους οδηγούς καθώς και τη συμμόρφωση των ποδηλατών με τον Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.

Επιπλέον ζήτησε τη λήψη μέτρων και από τους περιπατητές οι οποίοι θα πρέπει να φορούν ανοιχτόχρωμα ρούχα με ανακλαστικές ενδείξεις για να γίνονται ορατοί στο σκοτάδι, να φέρουν φακό κεφαλής και να κινούνται στο αντίθετο ρεύμα από αυτό που κινούνται τα οχήματα.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ