4.11.2019 14:50

Α. Κέφης: Κι εγώ παρέλαβα την τρύπα από τον Μπελέγρη

Τη δική του απάντηση δίνει ο πρόεδρος του Διαδημοτικού Λιμενικού Ταμείου Αντώνης Κέφης, στην επισήμανση του «π» ότι η τρύπα στο λιμάνι της Χίου που δημιουργήθηκε από την προ 2 ετών πρόσκρουση πλοίου της γραμμής, εκτός του ότι δεν έχει επισκευαστεί παραμένει ακάλυπτη με αποτέλεσμα να κινδυνεύουν οι διερχόμενοι.

Ο κ. Κέφης μάλιστα, αισθάνοντας άνετος που η τρύπα παραμένει ακάλυπτη, «πουλάει» πνεύμα στον «π» διορθώνοντας ότι προσέκρουσε το «Νήσος Μύκονος» και όχι το «Νήσος Χίος», όπως είχε γράψει το politischios.gr.

Σε απάντησή του αναφέρει:

Σε συνέχεια δημοσιεύματός σας με θέμα «Κι αυτή η τρύπα στην προίκα Κέφη στους επόμενους» και για σωστή ενημέρωση παραθέτω τα ακόλουθα.

Την εν λόγω τρύπα την πήρα προίκα από προηγούμενη διοίκηση, όπως και πολλά άλλα, ανατρέχοντας βέβαια σε τυχόν σχόλιά σας ή δημοσιεύσεις της εποχής ουδέν βρήκα! Με δύο λόγια.

Οι τρύπες στα Λιμάνια δεν επουλώνονται όπως εκείνες του δρόμου και ειδικά αν αυτές προέρχονται με υπαιτιότητα τρίτων.

Η τρύπα που θα αφήσει ο ΚΕΦΗΣ έχει άμεση σχέση με την ύφαλη επιθεώρηση που έχει ήδη πραγματοποιηθεί και θα αφήσει προίκα και μπούσουλα για τις αποκαταστάσεις τέτοιων ζημιών στο Λιμένα της Χίου.

Για την εν λόγω τρύπα άλλωστε είναι σε εξέλιξη προανάκριση.

Για την ιστορία η ζημιά έγινε από το πλοίο Νήσος ΜΥΚΟΝΟΣ.

Ο Πρόεδρος του Δ.Λ.Τ. Χίου Κέφης Αντώνης

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ