7.7.2023 15:34

4 χρόνια για μερικές παρεμβάσεις στα Σκλαβιά – Βίντεο

Ανέλαβε την πολιτική ευθύνη για τη μη λειτουργία της κατασκήνωσης ο Δήμαρχος Χίου αποδίδοντας την καθυστέρηση σε ζητήματα ασφάλειας

Την έντονη κριτική των δημοσιογράφων κλήθηκε να αντιμετωπίσει ο Δήμαρχος Χίου Σταμάτης Κάρμαντζης για το θέμα της μη λειτουργίας της κατασκήνωσης των Σκλαβιών, αναλαμβάνοντας προσωπικά ο ίδιος την πολιτική ευθύνη, αποδίδοντας την στην αποκατάσταση ζητημάτων ασφαλείας.

Ο Δήμαρχος Χίου, έκανε λόγο για «δουλειές του ποδαριού» τα προηγούμενα χρόνια, στοιχειοθετώντας τα λεγόμενά του σε μία αυτοψία του 2019 στην κατασκήνωση, μέσα από την οποία καταγράφοντας σειρά ελλείψεων που είχαν να κάνουν με ζητήματα ασφαλείας όπως η πυρασφάλεια και η πυροπροστασία.

Ο Σταμάτης Κάρμαντζης, δεσμεύτηκε δημόσια ότι οι παρεμβάσεις ύψους 150.000 ευρώ θα εκτελεστούν άμεσα προκειμένου η κατασκήνωση να ανοίξει ξανά τις πόρτες της, το καλοκαίρι του 2024.

Ο έντυπος «πολίτης» ταξιδεύει σε όλη την Ελλάδα! Συμπληρώστε την διεύθυνση σας εδώ.

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας και στο Google News. Περιμένουμε τα σχόλια σας στο Facebook Page μας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ