6.7.2023 14:02

17.186 άτομα πέρασαν από το «Άρωμα Χίου» στο Σύνταγμα- Βίντεο

Το σημαντικό επικοινωνιακό αποτύπωμα που αφήνει για το νησί, η δράση «Άρωμα Χίου» στον σταθμό του Μετρό Συντάγματος, πιστοποιούν τα στοιχεία του Επιμελητηρίου Χίου αναφορικά με την αποτίμηση του συγκεκριμένου εγχειρήματος.

Όπως ανέφερε ο Γιώργος Περρής εκ μέρους του Επιμελητηρίου, ο μέσος όρος των επισκεπτών ανά ημέρα έφθασε τα 3.500 άτομα, τα οποία με αναρτήσεις του στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης διαφήμισαν τόσο τη δράση όσο και τη Χίο ως προορισμό.

Σε αυτό καθοριστικό ρόλο έπαιξαν οι γωνιές ρεαλιστικών τρισδιάστατων photo booth, τα οποία αποτέλεσαν πόλο έλξης για λήψη φωτογραφιών από τους επισκέπτες της έκθεσης. Έτσι κατακλύστηκαν τα social media από Χίο.

Στη φετινή δράση συμμετείχαν 21 επιχειρήσεις με αντίστοιχο αριθμό περιπτέρων καθώς και ο Φορέας Τουρισμού Χίου, με τον Γιώργο Περρή να σημειώνει σε δηλώσεις του στα Μ.Μ.Ε. ότι την επόμενη χρονιά το Επιμελητήριο θα αναζητήσει μεγαλύτερη αίθουσα με δεδομένο ότι η δράση προσελκύει διαρκώς νέους επιχειρηματίες.

 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ