Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

Το «Κάρδαμο» που όλοι αγαπήσαμε... πιο ανανεωμένο από ποτέ

• Το φθινόπωρο έφτασε για τα καλά και το αγαπημένο μας μαγαζί επί της Λεωφόρου Αιγαίου είναι έτοιμο να μας παρουσιάσει τον ανανεωμένο του κατάλογο.

Oct
04

Λίγο πριν συμπληρώσει τον ένα χρόνο λειτουργίας του, το εστιατόριο της παραλιακής, που τόσο έχει αγαπηθεί από τους Χιώτες, είναι έτοιμο να ανανεώσει το μενού του ενόψει της χειμερινής περιόδου, και σύμφωνα με τον ιδιοκτήτη του Μιχ. Μπουλά, θα μας ενθουσιάσει ακόμη περισσότερο.

Το «Κάρδαμο» αγαπήθηκε για πολλούς λόγους και από όλα τα ηλικιακά γκρουπ γιατί κατάφερε να συνδυάσει ποιοτικό φαγητό με καλές τιμές, άψογη εξυπηρέτηση και ευχάριστο χώρο και όλα αυτά στην καρδιά της πόλης. Το μενού του καλύπτει μία ευρεία γκάμα γεύσεων, ικανή να χαροποιήσει όλους τους ουρανίσκους, καθώς περιλαμβάνει πιάτα θαλασσινών, κρεατικών, μαγειρευτών, έτσι ώστε ποτέ κανείς δεν μένει δυσαρεστημένος. Παράλληλα η λίστα κρασιών του καταστήματος έρχεται για να απογειώσει γευστικά το κάθε πιάτο.

Πρόκειται για ένα μαγαζί που κατά κοινή ομολογία έλειπε από την παραλιακή ζώνη του νησιού, και όχι μόνο, μιας και έχει καταφέρει από το ξεκίνημα του να διατηρήσει τη μοναδικότητα του στυλ με την οποία ξεκίνησε. Το πάντρεμα της παράδοσης με μοντέρνες πινελιές σε κάθε πιάτο δίνουν ένα πιο.. εναλλακτικό αποτέλεσμα στη συνολική εικόνα της κουζίνας του μαγαζιού.

Και ποιος δεν έχει αγαπήσει την πράσινη σαλάτα που μάλιστα κατέχει και το ομώνυμο όνομα του καταστήματος, τα ψητά μπιφτέκια γαλοπούλας, τα μοσχαρίσια μάγουλα, το «vegan» παστίτσιο με κιμά σόγιας, αλλά και την μακαρονάδα θαλασσινών, τα μανιτάρια σοτέ, τους κολοκυθοκεφτέδες με ντιπ γιαουρτιού; Όλα άρτια μαγειρεμένα, τα περισσότερα από αυτά ελαφριά, χωρίς πολλά τηγανητά, ιδανικά για μεσημέρι αλλά και βράδυ.

Το πάντα χαμογελαστό προσωπικό έρχεται να προσθέσει τους δικούς του βαθμούς στο τελικό σύνολο. Άλλωστε αν δίνει το σωστό παράδειγμα ο ιδιοκτήτης δεν μπορεί να συμβεί διαφορετικά και ο Μιχάλης είναι πάντα πρόθυμος και πρόσχαρος σε ότι του ζητηθεί, αποδεικνύοντας ότι όταν κάνεις τη δουλειά που πραγματικά αγαπάς, τίποτα δεν μπορεί να πάει λάθος.

«Ετοιμαζόμαστε να βγάλουμε στον αέρα το νέο μας μενού, που θα περιέχει πιο χειμερινές γεύσεις, χωρίς φυσικά να βγάλουμε τα πιάτα που έχουν αγαπηθεί. Πάντα στη ζωή μας οι ανανεώσεις βοηθούν προς το καλύτερο και εμείς θέλουμε να βλέπουμε τους πελάτες μας ικανοποιημένους και χαρούμενους», εξηγεί ο Μιχάλης Μπουλάς.

Εμείς είμαστε έτοιμοι να δοκιμάσουμε τα νέα πιάτα, που σίγουρα θα μας αφήσουν άφωνους, όπως έχουν αφήσει και εκατοντάδες επισκέπτες του σύμφωνα με το TripAdvisor -σε λιγότερο από ένα χρόνο- και κατέταξαν το «Κάρδαμο» στα 10 καλύτερα εστιατόρια του νησιού.

Σχόλια άρθρου: 0