30.4.2018 20:55

Πρωτομαγιά στο βασίλειο της ανόθευτης φύσης, τον «πολυχώρο Άγιο Γάλας»

Ίσως η πιο … φυσική πρόταση για την αυριανή εξόρμηση της Πρωτομαγιάς. Ο «πολυχώρος Άγιο Γάλας», συνεπής για 9 χρονιά στην έγκαιρη λειτουργία του, υπέταξε τη φύση με τους καθαρισμούς της 4 στρεμμάτων έκτασης του γύρω από τα σπήλαια του Αγίου Γάλακτος, σεβόμενος και φέτος τους κανόνες της.

Σκιά από τα αμέτρητα πλατάνια, ευωδιές από τους ολάνθιστους σπάρτους και την αμέτρητη ρίγανη, τρεχούμενα νερά, συνθέτουν ένα μοναδικό σκηνικό εκδρομής για «ψαγμένες» εναλλακτικές παρέες και ήρεμες οικογενειακές αναζητήσεις.

Εκτός από τις καθιερωμένες ξεναγήσεις στο σπήλαιο και την Παναγία Αγιογαλούσαινα, οι επισκέπτες του θα απολαύσουν τις εξαιρετικές παραδοσιακές γεύσεις του καφενείου, ενώ μικροί και μεγάλοι θα συμμετάσχουν στις υπαίθριες δραστηριότητες με την καθοδήγηση του Αντ. Βορριά.

Συνεπείς στις εκπλήξεις οι διαχειριστές του πολυχώρου καθάρισαν φέτος το μονοπάτι που οδηγεί στον παλιό νερόμυλο και τον καταρράκτη, με δυνατότερο στοιχείο την παρουσία αναρίθμητων πεταλούδων.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ