23.4.2023 7:48

Στον δρόμο προς τις κάλπες με το Politischios

Με μοναδικό γνώμονα την όσο το δυνατόν πληρέστερη ενημέρωση των πολιτών, της Χίου, των Ψαρών και των Οινουσσών, το Politischios.gr – ενόψει των κρίσιμων εκλογών της 21ης Μαΐου- προχωρά στη δημιουργία ειδικών κατηγοριών στα μέσα που διαθέτει.

Στην αρχική σελίδα του Politischios.gr, δημιουργήθηκε ειδικό μπλοκ για τις εθνικές εκλογές, μέσα από το οποίο ο αναγνώστης, μπορεί να διαβάσει μέσω του εκλογικού widget τις τελευταίες αναρτήσεις που αφορούν στις εθνικές εκλογές ενώ πατώντας πάνω στο εικονίδιο της κατηγορίας, μεταφέρεται αυτόματα σε όλες τις διαθέσιμες αναρτήσεις που αφορούν στις εθνικές εκλογές.

Στη συγκεκριμένη κατηγορία ο επισκέπτης μπορεί να ενημερωθεί για τη δραστηριότητα των υποψηφίων βουλευτών, να διαβάσει σχόλια, συνεντεύξεις αλλά και φωτοανακοινώσεις τύπου των υποψηφίων.

Παράλληλα με αυτό, στο κανάλι του «Π» στο Youtube, με πάνω από 250.000 ακόλουθους, έχει δημιουργηθεί playlist εθνικών εκλογών, όπου οι αναγνώστες μπορούν να παρακολουθήσουν συνεντεύξεις υποψηφίων βουλευτών στο στούντιο του Politischios.gr.

Όλες οι ειδήσεις θα κοινοποιούνται στο Facebook Page του «Π» με πάνω από 45 χιλιάδες ακόλουθους καθώς και στο Instagram του «Π».

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ