16.5.2023 11:01

Σε Ένωση Μαστιχοπαραγωγών Χίου και Mediterra οι υποψήφιοι του ΚΚΕ

Περιοδεία στην Ένωση Μαστιχοπαραγωγών Χίου και τη Mediterra πραγματοποίησαν οι υποψήφιοι με το ΚΚΕ, Άρης Μιχαλάκης και Αγλαΐα Κυρίτση ενώ στην ΕΜΧ η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε με το μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, Βιβή Δάγκα, κατά την παραμονή της στο νησί μας.

Τους υποψήφιους συνόδευσαν ο γραμματέας της Τομεακής Επιτροπή του ΚΚΕ, Λευτέρης Μπαρμπαγιάννης και το στέλεχος του ΚΚΕ, Σταύρος Βαρβάκης.

Οι υποψήφιοι με το ΚΚΕ, μοίρασαν τις προεκλογικές ανακοινώσεις του κόμματος, συζήτησαν σχετικά με τα δικαιώματα των εργαζομένων, όπως τα ωράρια και τους μισθούς. Ειδικότερη αναφορά έκαναν για τα δικαιώματα των γυναικών, την ανάγκη προστασίας τους, κόντρα στην εξόντωσή που βιώνουν, στους χώρους δουλειάς.

Το ΚΚΕ στέκεται σταθερά μπροστά στον αγώνα των γυναικών για την ισοτιμία τους, λαμβάνοντας υπόψη τις ιδιαίτερες ανάγκες που έχουν λόγω της μητρότητας και τον διπλό ρόλο τους ως εργαζόμενες.

«Η ανάγκη στήριξης του ΚΚΕ, είναι ο μόνος δρόμος που θα δώσει πνοή και θάρρος για να σταθούμε απέναντι σε όλα τα κόμματα που μας έφεραν ως εδώ και θα εξακολουθήσουν την ίδια πολιτική και με την επόμενη κυβέρνηση που με τον ένα ή τον άλλο τρόπο θα σχηματίσουν», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση. 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ