21.5.2023 20:09

Κώστας Βρατσάνος: «Πρώταγμα για τα μικρά νησιά ο μειωμένος ΦΠΑ»

«Είναι στα όρια του κωμικού πλέον να έχουμε στα μικρά νησιά το 24%»

Ο Κώστας Βρατσάνος, ο δήμαρχος Ψαρρών μίλησε στην προεκλογική εκπομπή του Politischios.gr για το ποιο είναι το κλίμα στο νησί. «Ήταν μια πολύ όμορφη ημέρα για το νησί. Υπήρχε μεγάλη προσέλευση, ήρθε αρκετός κόσμος από την Αθήνα, ήρθαν γύρω στα 100 άτομα.

Ψήφισαν γύρω στα 298 άτομα και το κλίμα ήταν πολύ καλό. Πλέον στο νησί μας αλλά και σε άλλα μέρη έχει κατακτηθεί ο πολιτικός πολιτισμός, ήταν πολύ όμορφο κλίμα και η εκλογική διαδικασία κύλησε ομαλά. Ήταν ένα κλίμα χαράς, μια πολύ όμορφη ατμόσφαιρα. Μας έδωσε την ευκαιρία να δούμε τους δικούς μας ανθρώπους».

Το πρώτο πράγμα που για εμάς είναι πολύ σημαντικό είναι ο ΦΠΑ, είναι στα όρια του κωμικού πλέον να έχουμε στα 24% στα μικρά νησιά. Έχουμε πάρει κάποιος υποσχέσεις, τουλάχιστον αυτά μας είπε κλιμάκιο της Νέας Δημοκρατίας όταν ήρθε, ότι θα γίνει το 2025. Το ’25 είναι μακριά, μπορεί να γίνει πιο γρήγορα το κόστος θεωρώ είναι μικρό. Η ζημιά που προκαλείται λόγω του αυξημένου ΦΠΑ είναι με μεγάλη σε σχέση με όποιο δημοσιονομικό κόστος έχει η πατρίδα μας από τα μικρά νησιά»

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ