17.5.2023 14:35

Γιώργος Καμίνης - Με το ΠΑΣΟΚ πάμε να βγάλουμε βουλευτή στη Χίο - Βίντεο

Tη βεβαιότητά του ότι το ΠΑΣΟΚ στη Χίο, έχει επανακάμψει πλήρως, διεκδικώντας πλέον ανοιχτά την εκλογή Βουλευτή στο νησί, όπως παραδοσιακά συνέβαινε, εξέφρασε μέσα από δηλώσεις του στα τοπικά Μ.Μ.Ε. ο Γιώργος Καμίνης, με αφορμή την παρουσία του στην κεντρική προεκλογική εκδήλωση του κόμματος το απόγευμα της Τετάρτης στην ΠΕΚΕΒ.

Ο κ. Καμίνης, εξέφρασε τη συγκίνησή του για το γεγονός ότι η κεντρική εκδήλωση πραγματοποιείται στα 100 μέτρα από το πατρικό του σπίτι, λέγοντας ότι αυτή η γειτονιά τον μεταφέρει στα παιδικά του χρόνια.

«Στη Χίο θα τα πάμε πολύ καλά, έχουμε ένα πολύ καλό ψηφοδέλτιο. Παραδοσιακά το νησί, έδινε διπλάσιο ποσοστό στο ΠΑΣΟΚ σε σχέση με το πανελλαδικό ποσοστό. Υπό αυτή την έννοια, πάμε να βγάλουμε βουλευτή στη Χίο. Είμαι πολύ περήφανος που συμμετέχω σε αυτή την προσπάθεια», δήλωσε ο κ. Καμίνης και προσέθεσε: «Ο λόγος για να ψηφίσει κανείς ΠΑΣΟΚ είναι για να φέρουμε μία αλλαγή, για να δει η Ελλάδα μία πραγματική πρόοδο τα επόμενα χρόνια».

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ