2.8.2023 16:07

Στη Χίο το 12ο Διεθνές Συνέδριο και Καλοκαιρινό Σχολείο της ASECU Youth

Το τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Αιγαίου, διοργανώνει στη Χίο το «12ο Διεθνές Συνέδριο και Καλοκαιρινό Σχολείο της ASECU Youth» από τις 6 έως τις 13 Αυγούστου 2023, με την συμμετοχή 130 και πλέον συνέδρων από όλο τον κόσμο.

Το κεντρικό θέμα του Συνεδρίου έχει τίτλο: «Το κοινό καλό σε ένα κόσμο με αυξανόμενες ασυμμετρίες και παγκόσμιες προκλήσεις» και σκοπός του είναι να φέρει νέους και νέες επιστήμονες με διαφορετικές κουλτούρες κοντά, ανταλλάσσοντας απόψεις και αναζητώντας κοινά σημεία και ενδιαφέροντα.

Είναι η πρώτη φορά που διοργανώνεται ένα τόσο μεγάλο Καλοκαιρινό Σχολείο στη Χίο, φιλοξενώντας φοιτητές και φοιτήτριες όλων των βαθμίδων εκπαίδευσης Οικονομικών Πανεπιστημίων της Νότιας και Ανατολικής Ευρώπης και της Παρευξείνιας Ζώνης.

Το Συνέδριο στηρίζουν ο Δήμος Χίου και το ΝΠΔΔ Δήμου Χίου, η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου, το Εμπορικό Επιμελητήριο Χίου και οι επαγγελματίες μέλη του, η εταιρεία πληροφορικής MeetKick, ο πολυχώρος «Hut», τα Μεταπτυχιακά Προγράμματα του Πανεπιστημίου Αιγαίου: «Διοίκηση Επιχειρήσεων για Στελέχη - Executive MBA», «Διοίκηση Επιχειρήσεων - ΜΒΑ» και ΔΠΜΣ «Στρατηγική Διοίκηση Τουριστικών Προορισμών και Επιχειρήσεων Φιλοξενίας». 

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: Facebook: ASECU_Youth_Chios_2023 & Instagram: asecu_youth_chios_2023. Email επικοινωνίας: asecu_2023@aegean.gr .

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στο Facebook Page μας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ