17.8.2023 15:04

Πάνω από 130 σύνεδροι από 16 χώρες στο 12ο Διεθνές Συνέδριο της ASECU Youth

Φωτογραφία: Ισίδωρος Λοΐζος

Το τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Αιγαίου, διοργάνωσε με μεγάλη επιτυχία στη Χίο το «12ο Διεθνές Συνέδριο και Καλοκαιρινό Σχολείο της ASECU Youth» από τις 6 έως τις 13 Αυγούστου 2023, με την συμμετοχή 130 και πλέον συνέδρων από 16 χώρες. 

Το κεντρικό θέμα του Συνεδρίου είχε τίτλο: «Το κοινό καλό σε έναν κόσμο με αυξανόμενες ασυμμετρίες και παγκόσμιες προκλήσεις» και σκοπό είχε να φέρει νέους και νέες επιστήμονες με διαφορετικές κουλτούρες κοντά, ανταλλάσσοντας απόψεις και αναζητώντας κοινά σημεία και ενδιαφέροντα.

Ήταν η πρώτη φορά που διοργανώθηκε ένα τόσο μεγάλο Καλοκαιρινό Σχολείο στη Χίο επιτυγχάνοντας όλους τους στόχους του, ακαδημαϊκούς, πολιτιστικούς, κοινωνικούς ακόμα και πολιτικούς. 

Οι διοργανωτές ευχαριστούν όλους όσους στήριξαν αυτή την εκδήλωση και ιδίως το βοηθητικό και τεχνικό προσωπικό του Πανεπιστημίου Αιγαίου, τον Δήμο Χίου και το ΝΠΔΔ Δήμου Χίου, την Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου, το Εμπορικό Επιμελητήριο Χίου και τους επαγγελματίες μέλη του, την εταιρεία πληροφορικής MeetKick, τον πολυχώρο «Hut», την ποτοποιία «Στουπάκης» και τα Μεταπτυχιακά Προγράμματα του Πανεπιστημίου Αιγαίου: «Διοίκηση Επιχειρήσεων για Στελέχη - Executive MBA», «Διοίκηση Επιχειρήσεων - ΜΒΑ» και ΔΠΜΣ «Στρατηγική Διοίκηση Τουριστικών Προορισμών και Επιχειρήσεων Φιλοξενίας». 

Σημειώνεται ότι καθημερινά τα γεύματα και ροφήματα που δεν καταναλώνονταν από τους συμμετέχοντες προσφέρονταν στην «Κιβωτό του Κόσμου». 

 

Φωτογραφία: Ισίδωρος Λοΐζος

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στο Facebook Page μας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ