26.4.2022 18:43

Οι 18 υποψήφιοι διευθυντές Εκπαίδευσης μετά τις ενστάσεις

Θα ακολουθήσουν συνεντεύξεις για τις θέσεις προϊσταμένων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Βορείου Αιγαίου

Ανακοινώθηκαν μετά τις ενστάσεις οι αναμορφωμένοι, αξιολογικοί πίνακες των υποψηφίων Διευθυντών Εκπαίδευσης με αξιολογική σειρά για το Βόρειο Αιγαίο. Όπως αναφέρει το υπουργείο Παιδείας, εντός των επομένων ημερών, θα ακολουθήσει και η ανακοίνωση με το πρόγραμμα των συνεντεύξεων και το πρόγραμμα της εξέτασης των ξένων γλωσσών.

Υποψήφιοι και υποψήφιες για τη θέση της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης για το Βόρειο Αιγαίο είναι οι Τίμος Θεοφανέλλης, νυν διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, Ευτυχία Βλυσίδου, Αιμιλιανός Ευαγγελινός, Μιχάλης Καπιωτάς, τέως διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, Σταυρούλα Λιάκου- Τσαμήτρου, Ευθαλία Τσεγγελίδου, και Σταμάτης Σπυράκης.

 Υποψήφιες και υποψήφιοι για τη θέση της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Βορείου Αιγαίου είναι οι Αλεξάνδρα Εμμανουηλίδου, Δημήτρης Βούλγαρης, Ιωάννης Ρες, Καίτη Στρατάκη, νυν Διευθύντρια Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, Κωνσταντίνος Βούλγαρης, Κατερίνα Αρμάδα, Ταξιαρχούλα Κουκουλή, Γιώργος Ζορμπάς, Κώστας Παπαδόπουλος, Κωνσταντίνος Κομπίνος και Δημήτρης Τσιόλας.

Πηγή: Stonisi

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ