26.4.2022 18:43

Οι 18 υποψήφιοι διευθυντές Εκπαίδευσης μετά τις ενστάσεις

Θα ακολουθήσουν συνεντεύξεις για τις θέσεις προϊσταμένων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Βορείου Αιγαίου

Ανακοινώθηκαν μετά τις ενστάσεις οι αναμορφωμένοι, αξιολογικοί πίνακες των υποψηφίων Διευθυντών Εκπαίδευσης με αξιολογική σειρά για το Βόρειο Αιγαίο. Όπως αναφέρει το υπουργείο Παιδείας, εντός των επομένων ημερών, θα ακολουθήσει και η ανακοίνωση με το πρόγραμμα των συνεντεύξεων και το πρόγραμμα της εξέτασης των ξένων γλωσσών.

Υποψήφιοι και υποψήφιες για τη θέση της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης για το Βόρειο Αιγαίο είναι οι Τίμος Θεοφανέλλης, νυν διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, Ευτυχία Βλυσίδου, Αιμιλιανός Ευαγγελινός, Μιχάλης Καπιωτάς, τέως διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, Σταυρούλα Λιάκου- Τσαμήτρου, Ευθαλία Τσεγγελίδου, και Σταμάτης Σπυράκης.

 Υποψήφιες και υποψήφιοι για τη θέση της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Βορείου Αιγαίου είναι οι Αλεξάνδρα Εμμανουηλίδου, Δημήτρης Βούλγαρης, Ιωάννης Ρες, Καίτη Στρατάκη, νυν Διευθύντρια Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, Κωνσταντίνος Βούλγαρης, Κατερίνα Αρμάδα, Ταξιαρχούλα Κουκουλή, Γιώργος Ζορμπάς, Κώστας Παπαδόπουλος, Κωνσταντίνος Κομπίνος και Δημήτρης Τσιόλας.

Πηγή: Stonisi

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε έντυπος Συνδρομητής. Αποστολή σε όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ