11.9.2023 13:01

Μέχρι 15/9 οι εγγραφές στο Εσπερινό Γυμνάσιο Χίου - Λ.Τ.

Το σχολείο μας ανακαινίζεται και θα είναι έτοιμο να υποδεχθεί παλαιούς και νέους μαθητές στον Αγιασμό που θα γίνει τη Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου στις 19:00.

Απευθυνόμαστε σε εργαζόμενους ή άνεργους ενήλικες, που για οποιονδήποτε λόγο δεν ολοκλήρωσαν τις εγκύκλιες σπουδές τους και χρειάζονται απολυτήριο Γυμνασίου ή Λυκείου, αλλά και σε εργαζόμενους ανήλικους (άνω των 16).

Σε αυτούς τους ανθρώπους το Εσπερινό Γυμνάσιο με Λυκειακές Τάξεις Χίου δίνει μια δεύτερη ευκαιρία να συνεχίσουν από εκεί που σταμάτησαν, με στόχο την πνευματική, κοινωνική και επαγγελματική τους εξέλιξη και με σύνθημα: ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ!

Χωρίς όριο ηλικίας, με ωράριο λειτουργίας που εξυπηρετεί ακόμα και όσους εργάζονται τα απογεύματα, με έμπειρους και καταρτισμένους εκπαιδευτικούς, πρόθυμους να βοηθήσουν το μαθητή σε κάθε του βήμα, με εναλλακτικές μεθόδους διδασκαλίας και συμμετοχή σε ευρωπαϊκά προγράμματα και ποικίλες δράσεις, το σχολείο μας ανοίγει την αγκαλιά του και σας περιμένει.

Η γνώση είναι δύναμη. Ρωτήστε τους παλαιούς μας αποφοίτους για την εμπειρία τους στο σχολείο!

Εγγραφές έως 15/09/2023. Ωράριο λειτουργίας: 18:45 - 22:20 Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2271043589

Ο Διευθυντής, Δρ. Δημήτριος Σαλιάρης

Ο Σύλλογος Διδασκόντων

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στο Facebook Page μας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ