24.4.2024 10:37

Η Ημέρα Σταδιοδρομίας και πάλι στο Ομήρειο

Γονείς, μαθητές και μαθήτριες του Εκπαιδευτικού Οργανισμού Σκυτάλη είχαν την ευκαιρία να παρευρεθούν στην εκδήλωση Επαγγελματικού Προσανατολισμού της Orientum που πραγματοποιήθηκε για ακόμα μία χρόνια στο Ομήρειο το περασμένο Σάββατο.

Ο Σύμβουλος Σταδιοδρομίας της Orientum κ.Τζιανάκης Αποστόλης σε μια διαδραστική ομιλία, παρουσίασε ένα πλήθος θεμάτων σχετικά με την επίτευξη στόχων, την επιλογή σχολής και επαγγέλματος και την σύγχρονη αγορά εργασίας. 

Οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν αναλυτικά για το υπάρχον σύστημα εισαγωγής στην τριτοβάθμια εκπαίδευση και τις μελλοντικές ευκαιρίες απασχόλησης καθώς και να γνωρίσουν αποδοτικούς τρόπους μελέτης και διαχείρισης χρόνου, που οδηγούν στην επίτευξη των στόχων και την επιτυχία κάθε παιδιού.

Ο Εκπαιδευτικός Οργανισμός Σκυτάλη από το ξεκίνημα του συνεργάζεται με την μεγαλύτερη εταιρεία Επαγγελματικού Προσανατολισμού Orientum προσφέροντας το ψυχομετρικό εργαλείο Horizon που έχει βοηθήσει χιλιάδες μαθητές να επιλέξουν σωστά τις σπουδές που θα ακολουθήσουν καθώς και πιστοποιημένη συμβουλευτική επαγγελματικού προσανατολισμού καθ’ όλη τη διάρκεια της φοίτησης κάθε παιδιού. Φέτος, συμπληρώνοντας τα 10 χρόνια λειτουργίας του, απέδειξε και πάλι ότι βρίσκεται κοντά στα παιδιά και τους γονείς παρουσιάζοντας τη σπουδαιότερη εκδήλωση επαγγελματικού προσανατολισμού της χώρας, για ακόμα μία χρονιά στο νησί μας.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ