3.7.2020 12:23

Ευχαριστήριο για τη συνδρομή φορέων στις Πανελλαδικές 2020 από την Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης

Με αφορμή τη στενή συνεργασία των Υπηρεσιών μας για την ομαλή διεξαγωγή των Πανελλαδικών εξετάσεων 2020, αισθανόμαστε την ειλικρινή ανάγκη να συγχαρούμε όλους τους εμπλεκόμενους φορείς για το επίπεδο των παρεχόμενων υπηρεσιών προς όφελος του πολίτη. Η άμεση ανταπόκριση των αρχών και των υπηρεσιών, τόσο σε διοικητικό, όσο και σε πρακτικό επίπεδο υπήρξε για άλλη μια χρονιά υποδειγματική. Η παρουσία του προσωπικού των Αστυνομικών  Διευθύνσεων των νησιών μας σε όλα τα Εξεταστικά Κέντρα του Βορείου Αιγαίου, η συμβολή του ΕΚΑΒ, η συνδρομή του Λιμεναρχείου, η συνεργασία των κατά τόπους ΚΤΕΛ και η ετοιμότητα των Δήμων Βορείου Αιγαίου, της ΔΕΔΔΗΕ και του ΟΤΕ συνέβαλαν τα μέγιστα στην ομαλή και ασφαλή διεξαγωγή των φετινών εξετάσεων κάτω από τις απαιτητικές συνθήκες που επέβαλε το ξέσπασμα της παγκόσμιας πανδημίας. 

Εκπροσωπώντας την εκπαιδευτική κοινότητα του Βορείου Αιγαίου, μιας ιδιαίτερα ευαίσθητης παραμεθόριας νησιωτικής Περιφέρειας, οφείλουμε να εκφράσουμε ολόψυχες ευχαριστίες εκ μέρους όλων των υποψηφίων μας και των οικογενειών τους για την ουσιαστική συνδρομή όλων των ανωτέρω αρχών και υπηρεσιών στη διαφύλαξη της διαδικασίας ενός σημαντικού δημόσιου εκπαιδευτικού θεσμού. 

 Ευχόμαστε από καρδιάς καλή δύναμη, κουράγιο, ασφάλεια κατά την άσκηση των καθηκόντων τους και θετική έκβαση σε κάθε επιχείρηση, δράση και προσπάθειά τους.  

Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ Δ/ΝΤΡΙΑ Π. & Δ. ΕΚΠ/ΣΗΣ ΒΟΡΕΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ

  ΜΑΡΙΑ Χ. ΠΑΠΑΔΑΝΙΗΛ

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε έντυπος Συνδρομητής. Αποστολή σε όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ