22.11.2021 11:43

Αντιεμβολιαστές δίνουν ραντεβού έξω από τα σχολεία της Χίου (ΒΙΝΤΕΟ)

«Ουδεμία σχέση της εκπαιδευτικής κοινότητας με τέτοια περιστατικά», διαμηνύει ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του νησιού

Την προσοχή γονέων, κηδεμόνων και εκπαιδευτικών συνέστησε μέσα από παρέμβασή του στον «Πολίτη» ο Διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Χίου, με αφορμή ομάδα αντιεμβολιαστών στο νησί, που επιχείρησε να εμπλέξει σχολείο της Χίου σε δήθεν ενημερωτική δράση.

Τα πράγματα περιπλέχθηκαν ακόμα περισσότερο, όταν η συγκεκριμένη ομάδα ως στοιχεία επικοινωνίας έδωσε τα στοιχεία του σχολείου, με αποτέλεσμα ο Αιμιλιανός Ευαγγελινός να ζητήσει εξηγήσεις από τον διευθυντή, με τον τελευταίο να δηλώνει έκπληκτος, διαβεβαιώνοντας ότι, το σχολείο του δεν έχει καμία απολύτως σχέση με τέτοιες ομάδες.

Πρωταγωνιστής, σύμφωνα με τον κ. Ευαγγελινό, του αντιεμβολιαστικού εγχειρήματος είναι εκπαιδευτικός, που δίδασκε ως αναπληρωτής σε σχολεία της Χίου μέχρι και πριν δύο χρόνια και ο οποίος φαίνεται ότι έχει επιχειρήσει, ανεπιτυχώς να εισχωρήσει στην εκπαιδευτική κοινότητα, ακόμα δύο φορές.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Χίου:

Με αφορμή το γεγονός ότι ομάδες  αντιεμβολιαστών κοινοποιούν την παρουσία τους για συγκεντρώσεις δίπλα σε σχολεία και τα ορίζουν ως τόπο συγκέντρωσης τους, εμφανίζοντας στοιχεία επικοινωνίας του σχολείου για περισσότερες πληροφορίες, επιθυμούμε να γνωρίσουμε στο κοινό της Χίου το εξής:  η εκπαιδευτική κοινότητα των νησιών μας ουδεμία σχέση έχει με τις συγκεκριμένες ομάδες.

Επιπλέον, με σκοπό τη διαφύλαξη της απρόσκοπτης λειτουργίας των σχολείων μας κατά τη δύσκολη αυτή περίοδο που διανύει η τοπική κοινωνία επιφυλασσόμεθα για κάθε νόμιμο δικαίωμά μας.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ