7.5.2014 11:40

"Υποχρεώνουν τους εργαζόμενους της ΔΗΚΕΧ να τους ψηφίζουν"

ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΟ ΠΑΡΑΜΑΓΑΖΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ Η ΔΗΚΕΧ ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΕΙ Η ΛΑΣ

Βαριές  καταγγελίες για ψηφοθηρικούς εκβιασμούς εξαπολύει εναντίον της ΔΗΚΕΧ και του Δήμου η ΛΑΣ υποστηρίζοντας ότι με ευθύνη της δημοτικής αρχής και της διοίκησής της ανερυθρίαστα,  η ΔΗΚΕΧ  χρησιμοποιείται και εμπλέκεται στις προεκλογικές  στοχεύσεις των υπευθύνων της.

“Μετά τα «τσουρέκια της ντροπής» προς κάθε ωφελούμενο και τις προσωπικές  επιστολές,  που αφορούν στις παροχές με «ξένα κόλλυβα», αφού τα λεφτά της ΔΗΚΕΧ είναι από το δημόσιο κορβανά, είναι δικά μας λεφτά, επιδίδεται σε «πλάνο» ψήφων προς τους εργαζόμενους που ούτε λίγο ούτε πολύ, «υποχρεώνονται» ή «συμβουλεύονται»  να γίνουν ψηφολλέκτες του προέδρου της ΔΗΚΕΧ και κατ’ επέκταση της δημοτικής αρχής.

Έχουν φτάσει στο σημείο, να επεμβαίνουν σε επαγγελματίες εστίασης,  που συνεργάζεται η ΔΗΚΕΧ μαζί τους και να τους υποδεικνύουν με ποιους θα έχουν επαγγελματικές σχέσεις, επειδή δεν τους είναι αρεστοί!

Φυσικά ο Δήμαρχος, ως πρώτος διδάξας, ούτε παρεμβαίνει ούτε ενδιαφέρεται να βάλει φρένο σ’ αυτόν τον κατήφορο, αφού είναι προς το συμφέρον του όλο αυτό το αισχρό αλισβερίσι ανθρώπινων συνειδήσεων. Άλλωστε το όργιο εγκαινίων στο οποίο έχει επιδοθεί ο ίδιος και τα στελέχη του δείχνουν ότι έχει στριμωχτεί” αναφέρει η ΛΑΣ καλώντας τους εργαζόμενους της ΔΗΚΕΧ να αντισταθούν και να αρνηθούν να μετατραπούν σε «νεροκουβαλητές» ψήφων του οποιουδήποτε, να αρνηθούν να προσβάλλουν ή έμμεσα να εκβιάσουν ανθρώπους, που σε τελική ανάλυση είναι και ευάλωτοι. Αυτό δεν το επιβάλλουν μόνο οι υφιστάμενοι νόμοι, αλλά πάνω από όλα οι ηθικοί νόμοι, οι ηθικές αξίες, που είμαστε σίγουροι ότι διαθέτουν.

Τέλος για άλλη μια φορά καλούμε το λαό της Χίου να βγάλει τα συμπεράσματά του να καταδικάσει με την ψήφο του αυτές τις πολιτικές που προσβάλλουν το ήθος καιτη νοημοσύνη του, να καταδικάσει την «Ιερή συμμαχία» του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ στο δήμο της Χίου που ρουφά τη ζωή του τόσα χρόνια, να γυρίσει την πλάτη στους δήθεν «ανεξάρτητους» και «υπερκομματικούς», που στην ούγια γράφουν και πάλι ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ,  στους νεοπασόκους του ΣΥΡΙΖΑ, να ψηφίσει μαζικά σε δήμο και περιφέρεια τη ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ”, αναφέρει στην ανακοίνωση της η ΛΑΣ.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ