5.5.2014 14:12

«Θράσος, εκβιασμοί και πολιτική ανευθυνότητα»

ΑΝΤΑΠΑΝΤΑ ΜΕ ΝΕΑ ΣΚΛΗΡΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Η «ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ» ΣΤΟΝ Π. ΛΑΜΠΡΙΝΟΥΔΗ

Με νέα ανακοίνωση η Πρωτοβουλία εξαπολύει τα βέλη της στον Π. Λαμπρινούδη, με αφορμή τη σημερινή ανακοίνωση του συνδυασμού «Όλοι μαζί για τη Χίο μας».

Με τη φράση «ο κόσμος σας βαρέθηκε» η παράταξη του Μ. Βουρνού κατηγορεί τη δημοτική αρχή για υφαρπαγή ψήφων ενώ καλεί τον δήμαρχο να ενημερώσει τους Χιώτες για τη χρεοκοπία του Δήμου «ο οποίος κινδυνεύει να τεθεί σε οικονομική εποπτεία».

Αναλυτικά η ανακοίνωση

"Προκαλεί το θράσος της ανακοίνωσης του δημοτικού συνδυασμού του κ. Λαμπρινούδη, στην επίθεσή της προς την Πρωτοβουλία για τη Χίο, όταν στις αιτιάσεις του δεν κάνει τίποτα άλλο παρά  να φωτογραφίζει τον εαυτό του.

Οι μέθοδοι εκβιασμών, πελατειακών υποσχέσεων και εκφοβισμού που χρησιμοποιήσατε για να εμποδίσετε την κατάρτιση του ψηφοδελτίου της Πρωτοβουλίας και συνεχίζονται ακόμα και σήμερα, απέτυχαν παταγωδώς. 

Όπως ήταν αναμενόμενο το επόμενο βήμα ήταν η προσφυγή στη γνωστή μέθοδο της λάσπης που συστηματικά χρησιμοποιείτε σε κάθε εκλογική αναμέτρηση με τον ίδιο ακριβώς τρόπο.  Ο κόσμος σας βαρέθηκε.

Ποιος διαχειρίζεται την εξουσία δεκαετίες τώρα με καθεστωτικές πρακτικές και πελατειακές μεθοδεύσεις, είναι γνωστό από άκρη σε άκρη του νησιού.  Η θέση της Πρωτοβουλίας είναι ξεκάθαρη.  Όλα στο φως με αξιοκρατία και διαφάνεια.

Ποιος συνδυασμός παραμένει προσκολλημένος στον παλαιοκομματισμό, φαίνεται από τη σύνθεση του ψηφοδελτίου σας.  Προσφέρετε τα νέα άτομα ως λεία στους "ψηφοσυλλέκτες" του συνδυασμού σας προσπαθώντας μάταια να πείσετε ακόμα και τον ίδιο σας τον εαυτό ότι έχετε πραγματοποιήσει ανανέωση.  Δεν διστάσατε να χρησιμοποιήσετε ακόμα και άτομα με ασυμβίβαστο εκλογιμότητας μόνο και μόνο για να υφαρπάξετε όποιες ψήφους μπορούν να προσελκύσουν.

Αντί να μας προτρέπετε να «διατηρήσουμε την ψυχραιμία μας», αναζητείστε την χαμένη δική σας και ενισχύστε τον πολιτικό διάλογο με τοποθετήσεις και απαντήσεις. 

Ενημερώστε επιτέλους τον Χιώτικο λαό ότι έχετε χρεοκοπήσει το Δήμο Χίου, ο οποίος κινδυνεύει να τεθεί σε οικονομική εποπτεία, με την ανεύθυνη πολιτική που ακολουθείτε.

Η Πρωτοβουλία για τη Χίο διαθέτει πρωτίστως όραμα, σχεδιασμό και θέληση για να καταστήσει το νησί μας αυτό που πραγματικά του αξίζει.  Η κοινωνία της Χίου κ. Λαμπρινούδη σας γνωρίζει και μας γνωρίζει εξίσου καλά.  Και θα σας δώσει την απάντηση στις 18 Μαϊου".

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ